avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Referendum pentru cainii maidanezi - propuneri si ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Referendum pentru cainii maidanezi - propuneri si consecinte

Primarul capitalei a decis sa se faca un referendum pentru eutanasierea cainilor maidanezi, dar numai in urma tragediei care s-a intamplat.
Propun urmatoarele, vizavi de consecinte:
- sa nu dispara ca prin minune cainii maidanezi in casele 'iubitorilor de animale', apoi dupa referendum sa apara din nou pe strada pana la urmatoarea razie a hinghierilor
- sa nu iasa scandal (bataie) intre hinghieri si 'iubitorii de animale', ONG si alte organizatii 'iubitoare de animale' pe milioane de euro
- daca cainii vor fi adoptati de iubitorii de animale, acestia sa fie inclusi la intretinere si sa plateasca partile comune.
Nu-mi vine sa cred ca primaria aloca din buget 400 lei pentru 'iubitorii de animale' care ingrijesc cainii maidanezi adoptati, insa nu are bani de ajutor de inmormantare pentru o familie a carui copilas a murit sfasiat de caini.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2013
codulmuncii, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:49, 8 Septembrie 2013
Nu este nimeni de vina ca noi, oameni, suntem stapanii acestei planete.
ca sunt multi, multi oameni in romania (cei mai multi din europa, procentual) fara ocupatie, fara venituri, sau cu venituri mizerabile, pensionari cu venituri mizerabile, ceea ce-i face sa-si aduca si tzina puzderie de caini pe langa ei, ca asta le e "tratamentu'"... sunt anumiti oameni vinovati.

cred ca e cazu' sa se apuce (aia, anumiti oameni, care acum vor referendum-uri, sau exterminarea in masa a cainilor, fara niciun referendum) sa elimine (diminueze) saracia (lucie) din romania - sursa a numarului anormal (de mare) de caini, abia apoi sa se apuce sa omoare cainii.

ca daca-i omoara pe caini acum, ii omoara si pe oamenii aia care se "trateaza" cu caini pe langa ei.









Ultima modificare: Vineri, 6 Septembrie 2013
ContSters257414, utilizator
Eu ii iubesc pe oamenii mai mult decat pe animalele. Si cred ca asa sunt toti oamenii normali.
Cineva punea in balanta ori spunea sa alegem intre oameni si caini. E o gluma sau un test pentru nebuni. Daca ar fi sa ai o firimitura de paine si vezi un om care moare de foame si alaturi un caine la fel, oare exista oameni care sa-i dea firimitura de paine cainelui si sa lase omul sa moara!? Nu cred acest lucru decat daca cel ce are painea in mana nu este OM, ci caine!
Iubitorii de caini sunt oameni pe care-i iubesc ca si pe iubitorii de vaci, de cai, de elefanti si de orice alte vietuitoare. Nu sunt cu nimic mai buni si nu trebuie sa fie cu nimic mai discriminati in sensul bun.
Adica de ce acestia sustin cainii maidanezi si nu sustin caii, vacile, porcii care pot trai pe langa blocuri si gunoaiele oraselor!?
Pai calul e mai curat decat cainele.
Vaca e sfanta in India.
Porcul e delicios la gratar...

Eu de mult timp vreau sa dispara cainii din oras, cainii de pe strada, cainii fara stapan dar si cei cu stapani care nu stiu sa-i stapaneasca. Vad zilnic inconstienti cu ditamai dulaii fara botnita, fara lesa (uneori au stapanii lesa in mana dar nu legata de gatul fiarei), oameni care ies cu asemenea animale in parc, pe trotuar, in public... Inconstienti!

Dupa aceasta ultima crima mi-am amintit de un titlu de carte si adopt aceasta atitudine pe care o exprim public: "Atunci i-am condamnat pe toti la moarte"! Vedeti filmul chiar daca nu are legatura cu cainii. Dar eu pe caini i-am condamnat.
[ link extern ] ...

lee_vu a scris:

eu am un prieten medic veterinar care si-a deschis de cativa ani un cabinet medical veterinar.

clientela de nu poate face fatza cu caini si pisici, mult, muult, muuult peste asteptari si in crestere, intr-un orasel in care traieste (si profeseaza) de 30 de ani.

explicatia lui (pentru numarul mare de animale - caini, pisici): lume multa (mai toata) fara ocupatie, stresata, numar mare (si in crestere) de pensionari.

oamenii si-au umplut curtile si apartamentele cu animale. ii tolereaza, ii si ingrijesc si p-aia de pe strazi (maidanezi). masura antistres. ceva, zooterapie, zice el.

cred ca e valabila in toata tara explicatia lui.








Este posibil sa aiba ceva dreptate.
Animalele se ataseaza de om mai mult atunci cand este cu probleme decat daca nu are probleme.
Animalele simt omul...

Cu toate acestea, animalele nu se ataseaza decat de oamenii care ii simt ca sunt iubitori de animale...

Caini au fost mereu dar nu i-ati vazut.
Au fost la fel de multi...doar ca nu i-ati remarcat...

Adriantot...si francezii vor sa le dispara cersetorii dupa strazile Parisului...
Ultima modificare: Duminică, 8 Septembrie 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referendum pentru maidanezi CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Romania...o tara inapoiata...o tara care datorita furaciunilor din partea tuturor celor care au luat bani pentru a se ocupa de problema cainilor nu au fost in ... (vezi toată discuția)
Eutanasierea cainilor fara stapan si dreptul la viata al acestora. Filip Alexandru Filip Alexandru In dimineata aceasta am vazut ca probabil multi dintre voi stirea foarte tragica despre copilul ucis de maidanezi si totodata si propunea eutanasierii ... (vezi toată discuția)
Amenda daca esti prins ca hranesti cainii vagabonzi codulmuncii codulmuncii Pentru starpirea cainilo vagabonzi, maidanezilor, cainilor fara stapani etc. municipalitate a gasit si urmatoarea solutie: cetateanul care va fi prins de catre ... (vezi toată discuția)