buna ziua,
am urmatoarea situatie o salariata a nascut in 01.08.2012 , a beneficiat de concediu de sarcina si lauzie 126 zile,, din care 60 zile dupa nastere, apoi s-a prezentat la locul de munca si a lucrat programul ei de lucru 4h / zi conform CIM pe care il are la firma din 2009.
cand copilul a implinit un an a venit cu cerere de intrate in CIC pana la varsta de 2 ani. si cu documentele pentru incasarea indemnizatie de crestere copil.
va rog sa ma indrumati ce anume trebuie sa fac in aceasta situatie cu care nu m-am mai intalnit.
multumesc
Salariata isi depune o cerere prin care solicita CIC pana la doi ani incepand cu data de .....
Dvs. o inregistrati, intocmiti decizie pentru suspendarea CIM conf. art. 51 (1) lit. a) din Codul Muncii.
Completati adeverinta cu veniturile pe 12 luni de la data nasterii, riscului, modelul este pe site-ul agentiei de plati.
Salariata va primide la Dvs: - copie dupa CIM si acte aditionale;
- copie dupa cerere si decizia de suspendare in original;
- adeverinta in original.
Salariata trebuie sa merga la casa de pensii pentru a-si ridica adeverinta cu stagiu de contizare.
Somaj
ramona74
colega mea de munca a nascut in 3.04.2012, a fost in concediu de maternitate, apoi in concediu de cresterea copilului pina in 31.07.2012 ( a intrat sotul ... (vezi toată discuția)
Ccc1 cu ccc2
draganmariana
Ma ocup de perosnal si am urmatoarea problema:
O angajata este in ccc pana in iulie 2014 , azi m-a anuntat ca este din nou insarcinata. Ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)