avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere lovire- ce fac?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere lovire- ce fac?

Buna ziua,

Am fost sunat de un politist de la o sectie de politie care m-a chemat la sectie sa dau o declaratie pentru ca o persoana a depus plangere impotriva mea cum ca l-am lovit.

Ce s-a intamplat, am avut o discutie in fata portii lui(locuieste la curte) ne-am imbrancit reciproc si asta a fost...

Ce ma sfatuiti sa fac? Sa merg la sectie? Sa declar ceva, sa nu declar nimic? Ce sa declar?

Nu stiu ce a declarat ''partea vatamata'', daca a declarat ca l-am casapit, ca am intrat peste el in casa si alte treburi... si daca mai aduce si niste consateni de-ai lui ca martori, ce se poate intampla?

Va multumesc.
Mergeți și declarați adevărul. Chiar dacă vecinul a declarat lucruri contrare realității de fapt, va trebui să dovedească.dacă aduce martori mincinoși, aceștia pot răspunde pentru mărturie mincinoasă.
Poate reușiți sî vorbiți cu vecinul , să vă cereți scuze și să îl rugați să-și retragă plângerea, amintindu-i că de fapt ambii v-ați îmbrâncit , într-un moment de furie, însă dvs. nu ați găsit de cuviință să depuneți plângere.
Daca si martorii la incident declara in sensul celor sustinute de vecin, este posibil sa aveti probleme, depinde acum si pentru ce a facut plangere, dar dvs mergeti la politie si declarati adevarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie retrasa dupa pronuntarea sentintei Mircea_augustin Mircea_augustin Buna ziua,Acum 4 ani am fost martor la un incident de vatamare corporala din culpa , care a ajuns in Tribunal recent.. Am dat o declaratie la mom respectiv si ... (vezi toată discuția)
Un martor se poate retrage? Daniel005 Daniel005 Salut. Un cunoscut a asistat la prinderea unei persoane cu o cantitate mica de droguri (un gram de cannabis), a fost legitimat si a fost dus la sectie unde s-a ... (vezi toată discuția)
Articolul 260 dolar dolar am facut o marturie mincinoasa,a inceput urmarirea penala impotriva mea,dar nu a ajuns dosarul la procuror, este la politie,imi pot retracta ... (vezi toată discuția)