avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Valoare in instanta a unei declaratii pe propria ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Valoare in instanta a unei declaratii pe propria raspundere nelegalizata la notar

Buna ziua!

Va rog sa imi spuneti care este valoarea unei declaratii pe propria raspundere din care reiese ca cineva a primit niste bani in scopul efectuarii unor lucrari de modernizare intr-un apartament. Declaratia nu este data la notar.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Declaratie notariala - primirea unei sume de bani pt. achizitionare unui apartament razvan80 razvan80 Buna ziua, Sora mea a primit de la tatal vitreg intreaga suma pt. achizitionarea unui apartament . A semnat o declaratie la notar, cum ca tatal ii da ... (vezi toată discuția)
Acord intre soti inainte de divort leila.3000 leila.3000 Buna. As avea nevoie de un sfat pentru cine ma poate ajuta..Doresc sa introduc actiune de divort..problema este ca sotul meu care lucra in strainatate cand ... (vezi toată discuția)
Declarare cladiri reevaluate persoane juridice elenacapricorn elenacapricorn Ce act normativ prevede ce acte trebuiesc anexate declaratiei rectificative pentru impozitul pe cladiri la peroane juridice atunci cand se face reevaluarea? (vezi toată discuția)