avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Ce votati la referendumul despre euthanasierea ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Ce votati la referendumul despre euthanasierea cainilor maidanezi?

S-a intamplat o mare drama! un copilas de doar 4 ani a fost sfasiat de caini intr-un parc!!!! ce facem pentru a preveni ca aceasta drama sa nu se repete?

maine poate fi copilul tau, te-ai gandit........


va provoc la a discuta despre solutii viabile....si mai ales ce veti vota la referendum-l de pe 6 octombrie

nu doresc polemici si nici teorii sterile ci propuneri si justificari. spun asta deoarece vreau sa fie clar scopul in care am deschis acest topic si rog moderatorii sa cenzureze toate discutiile ce exced acestui cadru. cine doreste alte disutii poate deschide propiul topic.

Hai sa ne gandim , practic ce facem....suntem aici , acum si avem haite de caini pe strada.!
Ultima modificare: Joi, 5 Septembrie 2013
Antoanela Geaman, Avocat
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 20:17, 5 Septembrie 2013
Solutia este simpla : kill them all !
Dar nu solutia este problema ci punerea in practica, caci si propunerile tot teorii sterile sunt daca nu se pun in practica.
Adunati de pe strada, dusi in padocuri, pusi pe site spre adoptie (sau pe liste la padocuri pentru cei fara net), daca nu ii ia nimeni in 15 zile, eutanasiati. Punct.
Sau ... vazut la altii mai occidentali ce au facut. Simplu.

Nu se vrea sa se faca nimic, se ignora acesti caini, leafa merge timpul trece noi cu drag muncim. Problema cainilor, dpdv al primarilor este pe locul 1.000.000, nu ii intereseaza decat sa fure, sa fure, sa fure tot ce pot, de unde pot, inclusiv mancarea cainilor.
Sa se aplice legea, leegeea. Cate amenzi a dat politia pentru javre fara botnita? Cate?
Ce ar mai fi de zis?


P.S. La ora asta am 8 (opt) caini si o pisica, vaccinati cu carnete de sanatate.
II tin in curte, nu pe strada, nu in parc. Dar ... toate au o limita !
In plus, nu sunt adeptul cainilor la bloc. Asa ceva trebuie deasemenea interzis!
Vrei caine il iei acasa, daca iti permiti. Nu poti sa il iei acasa? Aleluia, la groapa cu el sau la Vietnam !
Ultima modificare: Joi, 5 Septembrie 2013
trandafir2, moderator
~ Conținut șters la cerere ~
Cand ma gandesc la euthanasierea cainilor, vad in fata ochilor doi caini (frati) din fata blocului meu. Ii stiu de pui, se joaca toti copii cu ei, se alearga unii pe altii, cainii se gudura pe langa ei. Nu cred ca ar fi in stare sa muste pe cineva. Doar latra.

Daca ma intrebati ce as vota, as spune DA pentru euthanasiere, dupa un interval rezonabil in care vor putea fi adoptati. Stiu ca multi nu sunt de acord cu mine si mai stiu ca aceeasi multi nu au o alta varianta viabila. Vorbe, vorbe, vorbe....

M-am saturat sa vad intr-o capitala europeana haite de caini fara stapani. Si nu mai vreau sa vad cum altii se imbogatesc de pe urma fondurilor primite de la UE pentru adaposturi si sterilizari. Mi-e sila de toti politicienii carora le e frica ca nu vor fi votati pentru ca iau masuri radicale. De aceea ati fost votati, domnilor politicieni, sa va asumati responsabilitati. Pe vremea cand era primar general al capitalei, domnul presedinte Basescu a inceput o campanie de euthanasiere. Se mai rarisera, nu mai erau asa multi.

Vreau si eu o capitala cum e Viena, Paris, Londra, s.a. unde nu vezi picior de animal fara stapan. Ba nu prea vezi nici animale cu stapan plimbate pe strazi. Sterilizarea s-a dovedit a nu fi o solutie, s-au inmultit in continuare.

In concluzie, imi pare rau pentru bietele animale care n-au nicio vina de a se fi nascut, dar mai mila mi-e de sufletele care s-au pierdut, de suferintele oamenillor provocate de muscaturi, de banii aruncati pe fereastra pentru tratatea bolnavilor muscati de caini.

Daca acum nu facem ceva, moartea lui Ionut va fi fost in zadar!
~ Conținut șters la cerere ~
zailicgabriela a scris:
Sterilizarea s-a dovedit a nu fi o solutie, s-au inmultit in continuare.

Nu doamna, nu s-a dovedit nimic, pentru ca nu s-a facut nimic nu avea cum sa se dovedeasca ceva. Sterilizarea nu s-a facut, au furat si fura tot, orice, ace, seringi, substanta activa, mancarea cainilor, plasa de la padocuri, cimentul in saci, cuie, sarma, orice se fura. In Bucuresti serviciul de ecarisaj are 8 hingheri, deci o tura completa 24/24 formata dintr-o echipa de 2 oameni x 4 echipe = 8 hingheri si restul pana la 47 de persoane sunt tesa, deci 8 hingheri si 39 de sefi. Intelegeti? Directori, secretare, manageri, asistente de manageri, ... toti t r e i z e c i s i n o u a se rup cu munca se intelege!
Ultima modificare: Joi, 5 Septembrie 2013
trandafir2, moderator

Alte discuții în legătură

Eutanasierea cainilor maidanezi AntiMaidanez AntiMaidanez Buna ziua, Sunt din Bucuresti, un oras care timp de ani de zile n-a reusit sa-si rezolve problema cainilor vagabonzi. 10000 de oameni sunt muscati IN ... (vezi toată discuția)
Muscat de cainii comunitari, cui ma adresez daca sunt plimbat de la o institutie la alta? Desertwell Desertwell Buna ziua, Locuiesc intr-un oras plin de caini comunitari, care sunt multi,liberi si foarte agresivi.Au fost muscate zeci de persoane, care au depus ... (vezi toată discuția)
Este posibila eutanasierea cainilor agresivi? Pixelut Pixelut Buna ziua, as dori sa stiu daca este posibila eutanasierea cainilor comunitari agresivi. Iata textul de lege la care ma refer: OUG nr. 155/2001 privind ... (vezi toată discuția)