avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DECIZIE PENSIE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DECIZIE PENSIE

Buna ziua.As vrea sa stiu cu ce data emit decizia de incetare a unui cim(pensie de invaliditate gr.II),avand in vedere ca in comunicarea de la Casa de pensii ,scrie ca data de inscriere la pensie este de 28.08.2013,iar comunicarea a ajuns prin posta la data de 05.09.2013?In prezent,salariatul are contractul suspendat.Cum procedez cu transmiterea in REVISAL,nu am sa am probleme daca transmit atat de tarziu incetarea contractului?!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:55, 6 Septembrie 2013
Transmiteti incetraea c.i.m. cu data de azi si atat.

Potrivit art.56 alin.1 lit.c C.mun., incetarea are loc de drept al data comunicarii deciziei de pensionare in cazul mentionat de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim in cazul unui salariat invalid gradul 1. ami_ru ami_ru Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Avem un salariat care are decizie medicala asupra capacitatii de munca cu incadrare la [b]gr. 1 ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cristin20 cristin20 Buna ziua! Am urmatoarea situatie: un salariat are concediu medical cod 14 pana pe 31.08.2017. Astazi 11.09.2017 vine cu decizia medicala asupra capacitatii ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca in cazul pensionarii gluten gluten Pentru pensie limita de varsta ,contractul de munca inceteaza de drept ca si la pensie anticipata si pensie de boala? Se face decizie de propunere la pensie ... (vezi toată discuția)