avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Valoare taxe proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Valoare taxe proces

O ruda a inaintat o actiune in instanta pentru constatarea dreptului de proprietate asupra unui camin de casa, situat in intravilan cu suprafata de 1000 mp, pentru care exista acte de proprietate pe numele tatalui sau decedat.
Primaria nu doreste sa comunice valoarea de impozitare, motivand ca nu a fost depusa in anul 1962 cerere de intrare in CAP, iar terenul nu este pe numele tatalui meu, dar nici pe numele altei persoane.
Conform unui ghid orientativ de calcul intocmit de un cadastrist autorizat, existent pe site-ul Notarilor publici, terenul are valoarea de 11 lei/mp.
Prin posta electronica a fost informata ca actiunea se va judeca in luna noiembrie, iar pana la aceasta data nu a primit citatia.
In aceasta situatie ce taxe trebuie sa depuna si care este modalitatea de plata.
Cu multumiri.


Alte discuții în legătură

Actiune in constatare a dreptului asupra unui camin de casa ContSters134265 ContSters134265 Primaria comunei recunoaste in scris, ca o ruda a stapanit si stapaneste dintotdeauna un camin de casa de 1.000 mp, primit de tatal sau in baza unui proces ... (vezi toată discuția)
precizare actiune in instanta ContSters134265 ContSters134265 Tatal unei matuse a fost improprietarit in anul 1931 cu o suprafata de 1000 mp de teren casa situat in intravilanul localitatii, in baza unui proces verbal ... (vezi toată discuția)
Istoric de rol fiscal ContSters134265 ContSters134265 Fica, unic mostenitor in viata, detine de la tatal sau un proces-verbal de improprietarire pentru un camin de casa in suprafata de 1000 mp, legalizat la ... (vezi toată discuția)