avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartizare costuri apa la asociatii de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartizare costuri apa la asociatii de proprietari

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele informatii

consumul de apa din luna IULIE de exemplu conform indexului contorului din apartament ar trebui se regaseasca impreuna cu celelalte consumuri de la celalalte apartamente + apartamentele necontorizate in factura de la Apa Nova aferenta lunii IULIE si deasemenea va fi cuprinsa in calculatia cotelor de intretinere pentru luna IULIE?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:47, 7 Septembrie 2013
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatiile de proprietari:repartizarea cheltuielilor cu pierderile anca2011 anca2011 Este corect ca asociatia de proprietari sa ma factureze pe langa metrii cubi de apa pe care ii consum lunar,alti metrii cubi de apa, care zic ei(cei de la ... (vezi toată discuția)
Întretinere bloc IancuMario IancuMario Bună seara, De recent am preluat situația apartamentului soției mele care era deținut de bunica ei care a decedat. Începând cu luna Martie 2016 indexul ... (vezi toată discuția)
Repartizari pierderi apa calda si apa rece catula catula buna ziua in blocul in care locuiesc avem apometre la apa calda si apa rece si veau sa intreb cum se repartizeaza pierderile dupa ce criteriu???la noi au ... (vezi toată discuția)