Buna ziua, saptamana viitoare voi primi un teren prin act de donatie, pe raza ors Rasnov-Bv, prin contract de donatie. Pe acest teren de o supraf. de 4800 mp, doresc sa-mi construiesc o casa . Mentionez faptul ca terenul este intravilan .
Dupa ce mi-i se doneaza terenul ce demersuri mai trebuie sa fac pana la autorizatia de constructie ? Exista o suprafata minima pt care aceasta se da ? Trebuie sa intocmesc un PUZ, PUD, ceva de genul acesta ?
Daca terenul are categoria curti constructii nu va trebuie Puz PUd, scoateti un certificat de urbanism intai apoi depuneti demersurile necesare in vederea obtinerii autorizatiei de construire, va trebuie proiect de arhitectura, de rezistenta, instalatii, obtinerea unor avize...mergeti la primarie si interesati va.
din cate stiu eu, de la bunicul meu, terenul e incadrat ca si arabil , deci inseamna ca va trebui sa-i schimb destinatia sau ceva de genul acesta
dar de sigur o sa merg si pe la primarie, numai ca excesul de zel al functionarilor de acolo....
Trecere intravilan
wlfseven
Buna ziua,
detin un teren in orasul in care locuiesc in suprafata de 430 mp aflat in intravilanul orasului dar el nu este intravilan si are folosinta de ... (vezi toată discuția)