avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Legislatie comert electronic international
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Legislatie comert electronic international

Buna ziua,

As dori sa infiintez un magazin online pentru a vinde diferite componente software (gen marketplace). As dori sa vand aceste componente in UE si in SUA. De asemenea, mentionez ca nu as vinde componente facute de mine, ci componente facute de catre utilizatorii siteului. Va rog sa ma indrumati in urmatoarele:

1. Ar trebui sa fac un SRL sau ajunge si PFA?
2. In cazul in care as face PFA trebuie sa am calificari de specialitate? Si daca da, in ce domeniu?
3. Cum complica situatia faptul ca as dori sa vand pe piata internationala? Sunt foarte multe diferente fata de vanzarile facute pe teritoriul tarii?

Multumesc anticipat pentru orice ajutor.

Alte discuții în legătură

Sugestie legala (daca este nevoie de infiintare srl) Stephen303 Stephen303 Buna seara, as dori si eu daca poate cineva sa ma ajute cu ceva sfaturi/idei daca suntei in cunostinta de cauza. Problema e in felul urmator, sunt pasionat ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma iosif.kramar iosif.kramar Doresc sa-mi infiintez un magazin in propria curte. Unde as dori sa vand de toate, paine, fructe,dulciuri orice. Pot sa-mi fac o firma in acest sens fara sa ... (vezi toată discuția)
Vanzare online in afara romaniei Robertluxury Robertluxury Buna ziua, numele meu este Robert. De peste un an de zile am deschis un magazin online (srl, neplatitor tva) cu bratari handmade,l. Am devenit de la inceputul ... (vezi toată discuția)