avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma

Doresc sa-mi infiintez un magazin in propria curte. Unde as dori sa vand de toate, paine, fructe,dulciuri orice. Pot sa-mi fac o firma in acest sens fara sa am studii in vanzari? Am studii universitare dar in administratie publica.
Unde m-as putea documenta in acest sens?
Ar fi mai bine un PFA sau un SRL in acest sens?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: iosif.kramar , utilizator 11:56, 3 Februarie 2012
Pentru PFA daca vreti sa faceti vanzari trebuie sa faceti dovada calificarii. Va ramane varianta cu SRL.
multumec fr. deci pentru SRL nu am nevoie de studii in vanzari sa inteleg?
w frumos.
Pentru SRL, in acest caz, nu aveti nevoie sa faceti dovada ca aveti studii sau calificare in domeniu.
multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau srl la cod caen 7022 alexmircescu13 alexmircescu13 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in elucidarea urmatoarele aspecte: 1. Pentru a infiinta un PFA cu obiect de activitate \'Consultanta pentru afaceri si ... (vezi toată discuția)
Informatii infiintare ii romyher romyher as dori sa inteleg de ce este nevoie sa ai calificare pt infiintarea unei intreprinderi individuale? daca am dreptul sa angajez persoane atunci angajez una pe ... (vezi toată discuția)
Firma sau persoana fizica? lacramioara_ilie lacramioara_ilie Buna ziua! Eu si sotul meu vrem sa incepem o afacere de familie si anume: inscriptionari pe ceramica. Nu stim insa daca este necesar sa infiintam o firma sau ... (vezi toată discuția)