avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Liberare conditionata - comisie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Liberare conditionata - comisie

stie cineva daca , in cazul unei persoane care este incarcerata si are un raport facut in penatenciar cauzindui (probabil) la aceasta comisie , poate lua un avocat din oficiu (adica gratuit) reprezentindul la o eventuala contestatie a comisie (in cazul care este respins) ? Si daca da , atunci care este posibilitatea lui din penetenciar sa o faca , el nu mai avind pe nimeni in tara ? va mulumesc anticipat , deosebit de mult
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:16, 7 Septembrie 2013
Ii puteti angaja avocat.
Nu primeste avocat din oficiu din cate stiu eu.
Are insa dreptul sa ceara avocat din oficiu daca nu aveti bani.
Puteti incerca...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinut in arest spania Vasilica-Irina Vasilica-Irina 3 baiet locuiesc in spania si cei 3 baieti care au fost chemati cate unu la ore difetite in retinuti la politia spaniola.Pe primul la sunat politia spaniola sa ... (vezi toată discuția)
Cererea de amanare a unui recurs facut de parchet Anda26 Anda26 Se poate face cerere de amanare a unui recurs facut de Parchet la Curtea de Apel? Dar daca este un recurs facut in regim de urgenta? Avocatul nu este in tara ... (vezi toată discuția)
Prietena mea are nevoie de voi ajutati-o va rog madalina budeanu madalina budeanu ma numesc budeanu madalina si am o prietena care a dat de o belea mare sotul iei a prins o cursa in grecia cu tirul si el a plecat fara sa stie ce transporta ... (vezi toată discuția)