avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cererea de amanare a unui recurs facut de Parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cererea de amanare a unui recurs facut de Parchet

Se poate face cerere de amanare a unui recurs facut de Parchet la Curtea de Apel? Dar daca este un recurs facut in regim de urgenta? Avocatul nu este in tara in perioada respectiva in care ar cadea recursul si de aceea intreb! Mentionez ca este vorba despre un proces cu privire la arestarea preventiva propusa de Parchet si respinsa de Judecatorie.
Va multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: Anda26 , utilizator 17:25, 13 Iulie 2011
Sa-si asigure substituirea. Avocatul dvs. ce spune?
Aveti dreptul de a cere un termen pentru lipsa de aparare adica ca vreti sa va angajati avocat.
Daca va intreaba cumva instanta de nu v-ati angajat pana acum puteti spune ca avocatul este plecat din tara si nu vreti sa angajati alt avocat.
Avocatul doreste sa faca amanarea insa vroiam sa stiu daca este posibil avand in vedere ca este vorba de arestare preventiva!
Am inteles! Deci se poate! Vroiam sa ma asigur ca este posibil, tocmai pentru ca nu ar fi de preferat sa nu schimbam avocatul!
Daca nu aveti avocat se poate.
Pentru recurs ii trebuie o noua delegatie ceea ce inseamna ca nu aveti avocat pana nu il platiti.
Vedeti sa nu depuna delegatia la dosar daca l-ati platit deoarece in acest caz va trebui sa isi asigure substituirea.
Dar el nu stie chestiile acestea?

Alte discuții în legătură

Arestare preventiva pentru sustragere de la urmarirea penala.cerere de amanare pentru angajare aparator CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Intrebarea vizeaza situatia in care inculpatul este liber ( nu este retinut) si este citat pentru a se judeca propunerea de arestare preventiva formulata de ... (vezi toată discuția)
Refuzul clientului la avocat. client care nu doreste substituirea avocatului in fata instantei penale.refuzul clientului CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Exista jurisprudenta conform careia clientul care refuza ca avocatul angajat sa fie substituit sa determine amanarea cauzei pe incalcarea dreptului la ... (vezi toată discuția)
Caz de nulitate? cezar99 cezar99 este legal ca la un proces penal inculpatul sa aiba pe langa avocat din oficiu si avocat ales?as dori cateva detalii de la un cunoscator (vezi toată discuția)