avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cererea de amanare a unui recurs facut de Parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cererea de amanare a unui recurs facut de Parchet

Se poate face cerere de amanare a unui recurs facut de Parchet la Curtea de Apel? Dar daca este un recurs facut in regim de urgenta? Avocatul nu este in tara in perioada respectiva in care ar cadea recursul si de aceea intreb! Mentionez ca este vorba despre un proces cu privire la arestarea preventiva propusa de Parchet si respinsa de Judecatorie.
Va multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: Anda26 , utilizator 17:25, 13 Iulie 2011
S-a respins cererea Parchetului, din fericire avocatul de la acelasi cabinet a fost la inaltimea avocatului care detine cabinetul:)
Procurorul nu a venit cu nimic concret si chiar in 10 minute au anuntat decizia. Din cate am inteles si compleul de judecatori a fost format din 3 judecatori destul de umani si care au avut rabdare sa asculte atat acuzatul cat si o lunga pledoarie sustinuta de avocat.
legat de intrebarea de mai sus, amanarea a fost formulata de avocat, cu cererea lui la care a atasat bilet de avion cu data intoarcerii etc, insa am inteles ca la un recurs pentru arestare preventiva se ofera cu exceptii aceste 3 zile in care sa gasesti avocat, daca nu ramane cel prezentat initial ca fiind din oficiu. ideea este ca nici cel din oficiu nu s-a opus amanarii si azi am vazut la dosar ca nici procurorul nu s-a opus amanarii, altfel foarte rar se da aceasta amanare:)
Ati avut noroc cu judecatorii umani...la Curte...
Ati avut mare noroc ca instanta a amanat din moment ce aveati avocat angajat...pentru recurs...
De aceea au dat un termen atat de scurt...pt substituire...
Sincer cel mai mare noroc l-am avut cu ambii avocati, mai ales ca cel principal dupa parerea mea este unul dintre ei mai buni din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestare preventiva pentru sustragere de la urmarirea penala.cerere de amanare pentru angajare aparator CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Intrebarea vizeaza situatia in care inculpatul este liber ( nu este retinut) si este citat pentru a se judeca propunerea de arestare preventiva formulata de ... (vezi toată discuția)
Refuzul clientului la avocat. client care nu doreste substituirea avocatului in fata instantei penale.refuzul clientului CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Exista jurisprudenta conform careia clientul care refuza ca avocatul angajat sa fie substituit sa determine amanarea cauzei pe incalcarea dreptului la ... (vezi toată discuția)
Caz de nulitate? cezar99 cezar99 este legal ca la un proces penal inculpatul sa aiba pe langa avocat din oficiu si avocat ales?as dori cateva detalii de la un cunoscator (vezi toată discuția)