avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Refuz de eliberare a chitantei de catre avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Refuz de eliberare a chitantei de catre avocat

Buna ziua la toata lumea.
Unde pot reclama faptul ca avocatul angajat anul trecut nu mi-a dat nici acum chitanta macar pe suma (simbolica de altfel) trecuta pe contract?

Am cerut acest lucru printr-o adresa la decanul baroului-fie originalul chitantei sau,daca sustine ca mi-a dat-o deja,o copie legalizata dar n-am primit nimic.
Pe contract este trecuta numai o suma mititica (nu mai are importanta!) si nu exista nici o precizare-va fi achitata la data da... sau in rate sau orice altceva.
Cel mai recent răspuns: celdecolo , utilizator 04:20, 7 Septembrie 2013
Aveti la alegere: garda financiara, unbr judetean si national, mass-media.
Garda financiara s-a desfiinta.Exista un barou judetean?La cel national cui ma adresez?Si in loc de garda financiara ce este acum?
De mass media acelui avocat nu-i pasa ca e toata ziua pomenit de rau.Doar pentru un control financiar cui ar trebui sa ma adresez?
Garda Financiara a fost redenumita Directia Antifrauda.
U.N.B.R.
SEDIUL: Palatul de Justiţie, Splaiul Independenţei nr. 5, Sector 5, Cod 050091, Bucureşti
Telefoane: 021-313-4875; 021-316-0739; 021-316-0740; Fax: 021-313-4880;
E-mail: unbr @ unbr.ro

Alte discuții în legătură

Barouri marciuc marciuc ce parere aveti despre unbr-unbr traditional? (vezi toată discuția)
Manipularea prin mass-media Radu Gabrian Radu Gabrian Efectul mass-media asupra opiniei publice se explica prin influenta directa a continutului sau asupra auditorilor,cititorilor,telespectatorilor sau prin starea ... (vezi toată discuția)
Speta imobiliare puturosu puturosu Anul trecut in august am incercat sa achizitionez o locuinta noua. Am gasit o firma prin intermediul mass-media care vindea locuinte noi. Am mers la firma, am ... (vezi toată discuția)