avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Refuz de eliberare a chitantei de catre avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Refuz de eliberare a chitantei de catre avocat

Buna ziua la toata lumea.
Unde pot reclama faptul ca avocatul angajat anul trecut nu mi-a dat nici acum chitanta macar pe suma (simbolica de altfel) trecuta pe contract?

Am cerut acest lucru printr-o adresa la decanul baroului-fie originalul chitantei sau,daca sustine ca mi-a dat-o deja,o copie legalizata dar n-am primit nimic.
Pe contract este trecuta numai o suma mititica (nu mai are importanta!) si nu exista nici o precizare-va fi achitata la data da... sau in rate sau orice altceva.
Cel mai recent răspuns: celdecolo , utilizator 04:20, 7 Septembrie 2013
Aveti la alegere: garda financiara, unbr judetean si national, mass-media.
Garda financiara s-a desfiinta.Exista un barou judetean?La cel national cui ma adresez?Si in loc de garda financiara ce este acum?
De mass media acelui avocat nu-i pasa ca e toata ziua pomenit de rau.Doar pentru un control financiar cui ar trebui sa ma adresez?
Garda Financiara a fost redenumita Directia Antifrauda.
U.N.B.R.
SEDIUL: Palatul de Justiţie, Splaiul Independenţei nr. 5, Sector 5, Cod 050091, Bucureşti
Telefoane: 021-313-4875; 021-316-0739; 021-316-0740; Fax: 021-313-4880;
E-mail: unbr @ unbr.ro

Alte discuții în legătură

Barouri marciuc marciuc ce parere aveti despre unbr-unbr traditional? (vezi toată discuția)
Speta imobiliare puturosu puturosu Anul trecut in august am incercat sa achizitionez o locuinta noua. Am gasit o firma prin intermediul mass-media care vindea locuinte noi. Am mers la firma, am ... (vezi toată discuția)
Unde se poate face reclamatie? miros mancare locatari. KiralyOtto KiralyOtto Buna, As avea nevoie de un sfat. In blocul in care locuiesc am 4-5 vecini care pe timpul zilei permanent lasa usa deschisa de la apartament pentru a aerisii ... (vezi toată discuția)