avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuz eliberare adeverinta vechime munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuz eliberare adeverinta vechime munca

Buna seara!

Am si eu o problema: tatal meu vrea sa se pensioneze si ii trebuie adeverinta de la toate locurile de munca avute pentru a depune la casa de pensii; una din firmele la care a lucrat a dat faliment, insa arhiva a ramas in custodia unui jurist care nu poate fi gasit niciodata la sediul unde este tinuta arhiva; la nr. de tel. personal domnul in cauza raspunde si nu prea, iar cand o face il tot plimba pe tatal meu (de cateva luni bune) in legatura cu adeverinta; ce este de facut? Problema este ca doar acest domn are acces la arhiva in cauza.
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 6 Septembrie 2013
Dandedan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 7 Noiembrie 2013
In acest sens, ar trebui sa sesizeze Corpul de Cntrol al Inspectoratului Teritorial de Munca si/sau Inspectia Muncii.

La sesizare sa ataseze si copia notificarii trimise lichidatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de munca valyk06 valyk06 buna ziua! daca am solicitat telefonic si mail personalul de la o firma de plasare forta de munca in strainatate si activa,care nu este in orasul meu pentru o ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta vechime didi24 didi24 Buna ziua , sotului meu fostul patron refuza sa-i elibereze adeverinta de vechime, a fost o firma de contructii si nu are secretariat sau ceva ca sa poata face ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime ioanadarie ioanadarie Va salut! Sunt asistent medical si pentru eliberarea unui Certificat de conformitate eliberat de catre Ministerul sanatatii am nevoie sa fac dovada vechii in ... (vezi toată discuția)