avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Vreau sa ma inscriu in Uniunea Colegiilor ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Vreau sa ma inscriu in Uniunea Colegiilor Consilierilor Juridici, dar nu pot pentru ca nu sunt angajata pe post, se poate si altfel?

ce as putea face, vreau sa ma angajez ca si consilier juridic, dar am piedici pt ca nu sunt inscrisa in Uniune....mentionez ca abia am terminat masterul anul acesta!
:frantic:X-(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:04, 25 Octombrie 2013
De la a tine evidenta pana la obligativitate inscrierii este mare diferenta. Nu le confundati.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare jurist neinscris in corpul consilierilor juridici lidi02 lidi02 pot ocupa postul de jurist la o unitate sau e neaparat nevoie de a ma inscrie intai in Colegiul consilierilor juridici/ Multumesc (vezi toată discuția)
Este obligatoriu sa te inscrii in ccj? diana2007 diana2007 speta este urmatoarea: Ana este angajata consilier juridic intr-o institutie publica din 2005. In anul 2006 a fost numita in functie publica - functionar ... (vezi toată discuția)
Neplata cotizaþiei de cãtre consilierii juridici machis machis In anul 2004 m-am înscris în Colegiul consilierilor juridici şi am plătit cotizaţia timp de 4 ani, după care am renunţat. Menţionez că am terminat ... (vezi toată discuția)