avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare specializare rezidentiat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare specializare rezidentiat

Buna ziua, problema mea e urmatoarea: in urma examenului de rezidentiat am ales o specialitatea chirurgicala, iar dupa 1 an am solicitat schimbarea pe una paraclinica (din motive medicale). Dupa cateva luni, tot din cauza unor motive medicale am solicitat schimbarea specializarii intr-una medicala,solicitare la care inca nu am primit raspuns. Intrebarea mea este , in conditiilie in care medicul de medicina munci m-a declarat inapta pentru specializarea pe care o urmez acum (paraclinica) si apta pentru cea pe care o doresc (medicala), care e statutul meu in condictiile in care solicitarea de schimbare a specializarii mi se respinge?
exista varianta in care sa nu mi se ofere specializarea dorita (desi media la examenul de rezidentiat o permite) si sa mi se puna la dispozitie alte specializari?
Multumesc!

Cel mai recent răspuns: ContSters294336 , utilizator 10:45, 8 Septembrie 2013
Cam multe schimbari, depinde, solicitati raspunsul la ultima dvs cerinta de schimbare a specializarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare ImolaSzilagyi ImolaSzilagyi Buna ziua! As avea si eu o intrebare. Imi puteti sa.mi ziceti va rog pana ce perioada este valabil avizul de la medicina muncii? si la o noua angajare sunt ... (vezi toată discuția)
Medic medicina muncii Floricica55 Floricica55 Buna ziua! lucrez intr-o unitate de sanatate publica si am incheiat contract de prestari servicii pentru servicii de medicina muncii cu firma privata.As dori ... (vezi toată discuția)
Caut avocat Diana Ana Diana Ana Am și eu nevoie de o consultație juridică pe probleme de muncă. (vezi toată discuția)