avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Comert international - Sugestie carte
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Comert international - Sugestie carte

Buna ziua,

Vreau sa invat ceva mai multe despre import/export (legislatie/taxe).
Sunt foarte multe carti in librarii, as vrea o recomandare din partea dumneavoastra.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 12:14, 8 Septembrie 2013
urmăriți cursurile universitare eventual, solicitați unei biblioteci a unei facultăți de profil și cumpărați respectivul curs : fiecare autor are o denumire a cursului chiar dacă toate ar trebui să vorbească pe aceeași ”undă”.Ați mai putea cumpăra cursul de Dreptul Comerțului Internațional al Facultății de Drept, anul IV, direct de la biblioteca facultății.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bibliografie inm ciro ciro Salut la toata lumea - As dori sa stiu si eu care sint autorii dupa care invatati , si care este stilul vostru de invatat Cum invatati- tot sau selectiv ... (vezi toată discuția)
Universitatea crestina dimitrie cantemir facultatea de drept cluj - ce carti ar trebui sa cumpar? bia_bia bia_bia Buna tuturor.Este cineva la Drept la Dimitrie Cantemir Cluj?Eu sunt in anul 1 la FR si am nevoie sa-mi spuna cineva ce carti trebuie sa-mi cumpar.Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi catalin877 catalin877 Ma puteti ajuta si pe mine sa imi spuneti ce carti ar trebui sa cumpar, pentru scoala de soferi cat. b sa pot invata ce trebuie. va multumesc (vezi toată discuția)