avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA pâine
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA pâine

Buna seara sunt un mic producător de pâine nu sunt platitor de TVA nu mai înțeleg nimic ....va rog sa mă ajutati ....fiind neplatitor de TVA dacă trebuie sa scad prețul meu de producție? Faina vine cu un preț unitar la care se adaugă TVA bine acum mai mic dar prețul de producție de ce trebuie sa scadă va rog mult sa mă ajutati sunt singura si nu pricep si toți sar in capul producătorului si comerciantul tot el sa câștige va rog multumesc
Cel mai recent răspuns: siminaelena , utilizator 07:45, 10 Septembrie 2013
Pentru cei ce sunt inregistrati ca platitori de tva, prin trecerea de la 24% la 9%, fie scad pretul cu acea micsorare de tva, fie raman cu pretul la fel si deci isi cresc adaosul. Nu e in nici o lege trecut ca acum trebuie sa scada pretul obligatoriu.
Dumneavoastra pentru ca nu sunteti inca platitoare de tva, nu aveti ce modificari sa faceti.
Ultima modificare: Duminică, 8 Septembrie 2013
george-neagu, moderator
Multumesc mult de tot

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota contabila gestiune marfa Cristina2204 Cristina2204 Buna seara! Pentru calcularea adaosului comercial se foloseste coeficientul K. Cum calculez acest coeficient acum cand exista un tva de 9% la paine si faina si ... (vezi toată discuția)
Creste euro, si ce ? Romică Stoica Romică Stoica Toata lumea incepe sa se agite ca a inceput sa creasca valoarea la euroi:O Nu stiu dece toti incep sa mareasca preturile#-o Toti motiveaza ca a crescut ... (vezi toată discuția)
Ajustare tva in urma modificarii cotei pentru faina schpdelia schpdelia buna ziua, ma poate ajuta cineva in legatura cu tva-ul asupra stocului la faina de grau la 31.08.2013, se va face ajustare? (vezi toată discuția)