avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... De ce sa nu omoram caini maidanezi
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

De ce sa nu omoram caini maidanezi

La inceput am fost de acord cu eutanasierea cainilor maidanezi deoarece nu este normal ceea ce se intampla pe strazi. Insa ceva din mine mi-a spus ca aceasta crima in masa nu este ceea ce ma defineste ca om. Si acuma, sincer, este ok sa omoram niste animale care au ajuns pe strazi tot din cauza noastra? Este ok sa omoram un caine care odata, poate ca, i-am dat din mila o felie de salam sau de panie? As vrea sa stiu daca 'EU'-l dumneavoastra nu poate gasi o solutie mai umana. Cand o sa votam DA pentru eutanasiera acestor animale sa nu fim lasi si sa participam la o 'sedinta' de eutanasiere, mai mult, cu aprobarea autoritatilor putem fim chiar noi calaii si sa alegem metoda de omorare: gazare, otravire, impuscare, injectare etc.
Ii putem chema si pe copii nostri sa asiste la masacru si le vom explica ca asa facem noi oamenii si apoi sa-i intrebam daca le-a placut. Copii sunt cei mai sinceri si mai intelepti. Sa-i intrebam si pe ei.
Puteti ucide cu mainile voastre acesti caini? Mai bine stampilam pe DA, ne spalam pe maini, si ii punem pe altii sa-i omoare.
Este ok sa facem in ciuda adevaratilor iubitori de animalele care nu sunt de acord cu aceasta crima in masa? Oare trebuie sa ne gandim si la ei?

Cata bataie de joc din partea primariei capitalei: esecul lor de a gestiona aceasta problema si-l spala prin votul nostru pentru crima. N-au fost in stare sa se traga singuri la raspundere pentru nenorocirile intamplate, nu sunt in stare sa traga la raspundere ONG-urile care s-au imbogatit pe seama acestor caini.
Ultima modificare: Luni, 9 Septembrie 2013
codulmuncii, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 14:23, 9 Septembrie 2013
Cred că dacă oamenii ar ști să se poarte cu aceste ființe, acestea și-ar putea recâștiga bunul renume de ,,cel mai bun prieten al omului,,. Din păcate, din neglijența oamenilor, din manifestarea răutății și indiferenței, lăsate pe străzi , flămânde, lovite, s-au înrăit unele dintre ele, astfel că s-au solidarizat unele cu altele , atacând. Pentru întâmplările nefericite , personal, îi consider tot pe oameni responsabili... Să nu uităm că înmulțirea câinilor de pe străzi , atât de covârșitoare, este consecința unor fapte din trecutul îndepărtat, anume demolarea caselor.Pe când existau case, câinii aveau stăpân , stăteau în curțile lor și nu existau probleme.Situația lor nu a fost o prioritate pentru nimeni, nici din regimul trecut, nici din următorul și cel prezent.Personal, sunt foarte tristă pentru că se gândește uciderea lor ca unică soluție.MI-aș dori să nu se întâmple așa ceva, acest masacru care este pus la cale de cei care și-au urmărit mereu doar propriile lor interese și doar s-au prefăcut că le pasă de soarta acelora care i-au ales.S-au prefăcut și o vor face perpetuu , indiferent că vor veni alții și alții.Îmi este rușine și ciudă pentru că nu găsim nicio cale de ieșire la lumină .Am spus în cuvinte puține doar ceea ce simt , dar aș putea scrie enorm , dacă aș ști că folosește la ceva.Dar cine să audă, cui îi pasă de vocea celor ca noi , care nu putem accepta suferința vreunei ființe, care credem că dreptul la viață aparține oricărei ființe născute și chiar nenăscute? Știu, vor sări mulți care vor spune că viața omului este mai presus decât viața oricărei alte ființe.Eu însă nu condider astfel, și nu sunt singura.
Eu propun sa se propuna un concurs cu idei ptr.aceasta situatie. Fiecare sa isi spuna punctul de vedere,solutia cea mai buna, (bineanteles ca sa fie premiat cu bani ptr.solutie).
Insa solutia sa nu fie uciderea cainilor.

pacat de cei alesi si consilierii lor ca nu gasesc solutii. Nu ar fii bine sa existe si o lege in care sa spuna ca daca alesul prin vot nu solutioneaza si nu gaseste solutii in termen de 6 luni sa isi dea demisia de bunavoie?

Ar fii ok o astfel de lege.
Sunt de acord ca acesti caini infometati nu au ce cauta pe strazi dar nu avem noi niciun drept sa-i ucidem pe cei pasnici... Sa nu uitam ca acesti caini s-au inmultit pe strazi din vina "omului", acesti caini au fost/ probabil inca mai sunt o afacere prospera pentru anumite persoane care au incasat fondurile destinate acestor animalute apoi au uitat intentionat de existenta lor, ca in anii urmatori sa primeasca mai multi bani ... Parerea mea e ca ar trebui cautate aceste persoane "iubitoare de animale" si trase la raspundere pentru situatia in care se gaseste Romania la acest capitol ... O lege aspra pt. cei ce lasa puii de caine pe strada ar fi binevenita
Nu trebuie sa fie vorba despre eutanasiere, trebuie sa ii adune dupa strazi, cei bolnavi sa fie eutanasiati, iar cei sanatosi sa sie castrati si lasati sa traiasca in adaposturi. Dar castrarea sa fie verificata pentru a nu exista posibilitatea sa ne trezim cu numar dublu de caini in adaposturi, pentru a da de lucru ONG-urilor si a scoate bani la nesfarsit.
Daca va fi referendum nu trebuie sa existe varianta EUTANASIEM DA sau NU, exclus asa ceva, trebuie doar varianta: II LASAM PE STRADA DA sau NU, atunci toti ar vota NU.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Referendum pentru maidanezi CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Romania...o tara inapoiata...o tara care datorita furaciunilor din partea tuturor celor care au luat bani pentru a se ocupa de problema cainilor nu au fost in ... (vezi toată discuția)
Eutanasierea cainilor maidanezi AntiMaidanez AntiMaidanez Buna ziua, Sunt din Bucuresti, un oras care timp de ani de zile n-a reusit sa-si rezolve problema cainilor vagabonzi. 10000 de oameni sunt muscati IN ... (vezi toată discuția)
Carta drepturilor fundamentale a uniunii europene, "incalcata de catre maidanezi" ionstanca ionstanca Am numarat peste 30 de articole din Carta drepturilor fundamentale \"incalcate de catre ... (vezi toată discuția)