avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... De ce sa nu omoram caini maidanezi
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

De ce sa nu omoram caini maidanezi

La inceput am fost de acord cu eutanasierea cainilor maidanezi deoarece nu este normal ceea ce se intampla pe strazi. Insa ceva din mine mi-a spus ca aceasta crima in masa nu este ceea ce ma defineste ca om. Si acuma, sincer, este ok sa omoram niste animale care au ajuns pe strazi tot din cauza noastra? Este ok sa omoram un caine care odata, poate ca, i-am dat din mila o felie de salam sau de panie? As vrea sa stiu daca 'EU'-l dumneavoastra nu poate gasi o solutie mai umana. Cand o sa votam DA pentru eutanasiera acestor animale sa nu fim lasi si sa participam la o 'sedinta' de eutanasiere, mai mult, cu aprobarea autoritatilor putem fim chiar noi calaii si sa alegem metoda de omorare: gazare, otravire, impuscare, injectare etc.
Ii putem chema si pe copii nostri sa asiste la masacru si le vom explica ca asa facem noi oamenii si apoi sa-i intrebam daca le-a placut. Copii sunt cei mai sinceri si mai intelepti. Sa-i intrebam si pe ei.
Puteti ucide cu mainile voastre acesti caini? Mai bine stampilam pe DA, ne spalam pe maini, si ii punem pe altii sa-i omoare.
Este ok sa facem in ciuda adevaratilor iubitori de animalele care nu sunt de acord cu aceasta crima in masa? Oare trebuie sa ne gandim si la ei?

Cata bataie de joc din partea primariei capitalei: esecul lor de a gestiona aceasta problema si-l spala prin votul nostru pentru crima. N-au fost in stare sa se traga singuri la raspundere pentru nenorocirile intamplate, nu sunt in stare sa traga la raspundere ONG-urile care s-au imbogatit pe seama acestor caini.
Ultima modificare: Luni, 9 Septembrie 2013
codulmuncii, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 14:23, 9 Septembrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referendum pentru maidanezi CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Romania...o tara inapoiata...o tara care datorita furaciunilor din partea tuturor celor care au luat bani pentru a se ocupa de problema cainilor nu au fost in ... (vezi toată discuția)
Eutanasierea cainilor maidanezi AntiMaidanez AntiMaidanez Buna ziua, Sunt din Bucuresti, un oras care timp de ani de zile n-a reusit sa-si rezolve problema cainilor vagabonzi. 10000 de oameni sunt muscati IN ... (vezi toată discuția)
Carta drepturilor fundamentale a uniunii europene, "incalcata de catre maidanezi" ionstanca ionstanca Am numarat peste 30 de articole din Carta drepturilor fundamentale \"incalcate de catre ... (vezi toată discuția)