avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Plata abonament Orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Plata abonament Orange

Buna ziua,
Va rog frumos sa-mi spuneti daca pot fi obligat sa platesc un abonament nou (am deja 3), pe care l-am "comandat" din greseala (de fapt eu am vrut sa schimb un abonament vechi de 4 Euro in 5 Euro), cu toate ca cartela respectivului abonament este intacta (nu am desprins cartela , fiindca nu am stiut de ce am primit-o, chiar nu am stiut ce contine) ! Mi-am dat seama de acest lucru numai cind am intrat in contul meu orange si am vazut si factura pentru 4 abonamente !!!
Cum pot sa rezilez acest numar ? Am intrebat pe cei de la Orange (on line) , dar nu am primit nici un raspuns !
Daca nu platesc numai acest abonament in plus o perioada, cei de la orange pot sa-mi inchida restul de abonamente?
Va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu o nelămurire cu privire la telefonia mobila. ... Ybaion Ybaion Bună ziua, am și eu o nelămurire cu privire la telefonia mobila. Am un abonament de circa 10 ani la Telecom TV în care este inclus și un abonament de ... (vezi toată discuția)
Telefonia mobila Coman76 Coman76 In urma cu aproape 2 (doi ) am facut un abonament de Familie la Orange Romania eu aveam pe cartela atunci 346 de Euro din care mi s-au tras doar 55 de Euro si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am fost intr-o agenție orange pentru a achiziționa ... INNA86 INNA86 Buna ziua. Am fost intr-o agenție Orange pentru a achiziționa o cartela sim cu numar si optiune de 5 euro ..am plătit 31 de lei iar in timp ce mergeam spre ... (vezi toată discuția)