avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intelegere verbala asupra unei lucrari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intelegere verbala asupra unei lucrari

Buna ziua,
Am avut nevoie de ajutor pentru cateva confectii metalice. Un vecin binevoitor “Ics”s-a oferit sa ma ajute. Am cumparat materialele si le-am debarcat la o ruda a sa “Ygrec” si bun prieten in astfel de lucrari , spunand ca totul va fi gata a doua zi. Ne-am inteles asupra detaliilor inclusiv pret . Ca intre vecini nu am incheiat nici o intelegere scrisa. Am suportat in schimb 3 amanari in 2 saptamani , iar acum nu mai raspunde nici unul la telefon.
In situatia probabila , in care nu mai primesc nici un raspuns , ce se poate face? Care sunt caile legale de urmat sau daca se mai poate face ceva ?
Cel mai recent răspuns: Elemer Kadar , Consilier juridic 15:22, 10 Septembrie 2013
Atâta timp cât nu a-ți făcut nici un act cu aceștia cum puteți dovedi că i-ați angajat să facă ceva pentru dvs. Credeți că vor recunoaște de bunăvoie dacă nici nu mai vor să vă răspundă la telefon? Nu am înțeles dacă a-ți plătit sau nu lucrarea? Dacă da și aveți cel puțin martori care să susțină ceea ce spuneți dvs. atunci puteți să depuneți o plângere penală pentru înșelăciune, dar atâta timp cât nu sunt clare condițiile în care a-ți solicitat efectuarea acestei lucrări sunt slabe șanse de rezolvare a acestei probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune? Conivi Conivi Buna ziua, In vederea efectuarii unor reparatii la imobilul in care locuim si la recomandarea ferma a unor prieteni, am contactat un cetatean, detinator de ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau abuz de incredere? Soules Soules Am dat un lant de aur unui individ(presupus prieten a unui prieten) el spunand ca are o combinatie la un amanet si in 2 zile il inapoiaza acum cand incerc sa ... (vezi toată discuția)
datorie sau nu? BlackBeauty BlackBeauty :help:Buna ziua. Prietena mea are o problema si incerc sa o ajut prin a ma interesa de anumite lucruri. Nu demult cineva s-a oferit sa ii cumpere un produs ... (vezi toată discuția)