avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt calificat art 208/209 al 1 lit a,e cod penal si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt calificat art 208/209 al 1 lit a,e cod penal si art 290 alin.1 cod penal si art 215 alin 1,2 si 3 cod penal cu aplicarea art 33 lit a cod penal

buna seara
in data de 22.12.2011 am fost la un cumnat acasa la el cu intentia sa-mi dea un autoturism luat de el din germania,si sa il vand eu in buzau cu un pret de 600 euro ,ce este peste suma sa fie al meu.eu il iau si plec la buzau il pun in vinzare lasindu-l la un amanet.dupa 10 zile el merge la politie si spune ca eu am fost acasa la el si ca de fapt i-am furat autoturismul cu cheile in bord si cu actele masinii in torpedou.acum sunt trimis in judecata pentru furt cind de fapt el mia dat masina sa o vind.singura mea proba ca nu l-am furat sunt convorbirile telefonice din cosmote unde el spune sa vin sa iau masina sa o vand.
cum pot sa scap de aceasta problema.
va rog sa ma ajutati.
daca eram vinovat nu ziceam nimic,mai ales ca am fost cercetat in stare de libertate,nu am fost niciodata in tribunal,am cazierul curat.
Ultima modificare: Luni, 9 Septembrie 2013
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: NICUENE , utilizator 17:50, 10 Septembrie 2013
Aveti inregistrate convorbirile?
buna seara

nu am inregistrat convorbirile,dar va intreb daca fac o cerere la cosmote se pot scoate lista convorbirilor?
pina azi nu am primit citatie ci doar fratele meu in calitate de martor,procesul este pe 19 sept.si nu am primit citatie.in citatia fratelui meu spune ca sunt chemat in instanta .DACA ERA CUM SPUNE PARTEA VATAMATA CA EU I-AM FURAT MASINA IN ACEA ZI SAU MACAR A DOUA ZI ANUNTA POLITIA CA ESTE FURATA NU DUPA 10 ZILE.POLITIA A GASIT MASINA PUSA IN VINZARE IN BUZAU IN CENTRUL ORASULUI.DACA EU O FURAM O TINEAM LA VEDERE?EL SI-A RECUPERAT MASINA SI SI-A RETRAS PLINGEREA .EU STAU CU CHIRIE ,AM DOI COPII MINORI SOTIA NU LUCREAZA DOAR EU LUCREZ PE 500 LEI/LUNA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt inselaciune sau ? nicolai nicolai stau la Campina. am vandut cateva piese unui cetatean Cornel din autoturismul meu avariat. a spus ca este interesat de oglinda, de macaraua motoras ridicare ... (vezi toată discuția)
Mi s-a furat masina in bulgaria PodascaAlexandru PodascaAlexandru Buna seara am si eu o gramada de nelamuriri am avut o masina audi a4 si eram dispus sa o inmatriculez in bulgaria printro cunostinta toate bune si frumoase iam ... (vezi toată discuția)
Plangere la politie Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua. Sint divortata de 2 ani iar in timpul casatoriei fostul meu sot a cumparat o masina in leasing , leasingul fiind pe o firma de constructii ... (vezi toată discuția)