avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... INTOARCEREA LA MUNCA DUPA CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

INTOARCEREA LA MUNCA DUPA CCC

Buna ziua! Copilul meu implineste 2 ani pe 29.10.2013. Va rog sa-mi spune-ti cand trebuie sa ma prezint la munca sa-mi arat intentia ca doresc sa ma intorc? Daca sunt insarcinata in 2 luni voi mai beneficia de indemnizatia de 85% timp de 2 ani daca data probabila a nasterii este 15.04.2014(si o perioada de cateva luni am fost cu indemnizatie pentru primul copil)?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 11:01, 10 Septembrie 2013
Daca copilul implineste 2 ani in 29.10, atunci in acea data vi se termina CCC si cu data de 30.10 va trebui sa va prezentati la serviciu. Depuneti o cerere de reluare a activitatii.
Perioada de CCC constituie stagiu asimilat in cazul CCC si deci veti obtine un nou CCC in 04.2014, daca in toata aceasta perioada veti fi angajata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din ccc1 in cc2 daria7 daria7 Buna ziua, am inteles cam cum sta situatia in care nasterea unui bebe 2 se intampla in timpul ccc1, insa am niste nelamuriri in cazul meu care este putin ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil larisal larisal Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: sunt insarcinata in luna a II -a si urmeaza sa nasc in luna iunie. La firma la care lucrez sunt incadrata cu ... (vezi toată discuția)
2 ani 11 luni ccc ghotycul ghotycul Buna ziua. Am solicitat ccc 2 ani si sotul ar trebui sa intre in decembrie in ccc fiindca fac 1 an si 11 luni. Eu sunt insarcinata acum in 3 luni cu al ... (vezi toată discuția)