avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Primul termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Primul termen

Am depus in data de 20 aprilie 2013 la Secţia a IX-a Contencios Administrativ şi Fiscal -TMB o cerere de anulare act administrativ - autorizatie constructie emisa de Primaria sec. 5.
Puteti sa-i spuneti cam cand voi avea primul termen?

Alte discuții în legătură

Primaria a depasit mult termenul de eliberare a autorizatiei de constructie cat alina cat alina Vrem sa construim in Bucuresti, sect.4, o casa unifamiliala. Pentru certificatul de urbanism a trebuit sa asteptam 7 LUNI ca sa-l primim. Acum suntem in ... (vezi toată discuția)
Am facut adresa catre primarie. care sunt pasii pentru a o da in judecata? ARES99 ARES99 Se implinesc 30 de zile de cand am depus o adresa la Primaria de Sector, in atentia Dlui Primar, aducandu-i la cunostinta o neregula facuta de o angajata a ... (vezi toată discuția)
Despaguri pentru eliberarea unui act administrativ in mod ilegal VANDA CHIOREAN-PETER VANDA CHIOREAN-PETER Buna ziua, Apelez la Dvs. cu urmatoarea speta: Dupa ce s-a emis o autorizatie de constructie s-au inceput lucrarile de construire, care intre timp s-au ... (vezi toată discuția)