avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... primaria a depasit mult termenul de eliberare a ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

primaria a depasit mult termenul de eliberare a autorizatiei de constructie

Vrem sa construim in Bucuresti, sect.4, o casa unifamiliala. Pentru certificatul de urbanism a trebuit sa asteptam 7 LUNI ca sa-l primim. Acum suntem in asteptarea autorizatiei de constructie, pentru care am depus dosarul la primarie in 3 aprilie si acum, in august, dupa 4 LUNI, inca il asteptam. Termenul legal pentru emiterea acestor documente este de 30 ZILE. Primaria sectorului 4 a depasit cu mult aceste termene.
Unde putem face o plangere impotriva primariei?
Pot incepe constructia casei chiar daca am depus de 4 luni cererea pt autorizatie?
Casa pe care o vom construi este ecologica, cu structura din lemn, iar constructoul o va aduce in teren la inceputul lui septembrie, iar noi nu avem autorizatia si fundatia. Pentru intarzierea constructiei va trebui sa platim inmagazinarea casei la fabrica, de aceea suntem presati de timp si avem nevoie de acte pt incepera constructiei.
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 18:29, 11 August 2009
Aveti calea contenciosului administrativ, prin care formulati o cerere de chemare in judecata la tribunal, in vederea obligarii Primariei sa va emita actul solicitat. Puteti cere si daune, daca puteti dovedi cele relatate in mesajul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie pe teren extravilan/ introducere teren in intravilan calinmarius calinmarius Buna seara, detin 500 mp de teren extravilan in Craiova, la limita intravilanului, despartit de soseaua de centura. Doresc sa construiesc acolo o casa de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie gc gc am depus si eu actele la primarie pentru a primi autorizatie de constructie a unei case si nu am primit-o deoarece drumul de acces la parcela mea este privat ... (vezi toată discuția)
Probleme autorizare construire ginaro ginaro Buna ziua, Acum doi ani am cumparat un teren cu intentia de a construi o casa pe el. Am depus la primarie un dosar pentru a certificatul de urbanism, l-am ... (vezi toată discuția)