Vrem sa construim in Bucuresti, sect.4, o casa unifamiliala. Pentru certificatul de urbanism a trebuit sa asteptam 7 LUNI ca sa-l primim. Acum suntem in asteptarea autorizatiei de constructie, pentru care am depus dosarul la primarie in 3 aprilie si acum, in august, dupa 4 LUNI, inca il asteptam. Termenul legal pentru emiterea acestor documente este de 30 ZILE. Primaria sectorului 4 a depasit cu mult aceste termene.
Unde putem face o plangere impotriva primariei?
Pot incepe constructia casei chiar daca am depus de 4 luni cererea pt autorizatie?
Casa pe care o vom construi este ecologica, cu structura din lemn, iar constructoul o va aduce in teren la inceputul lui septembrie, iar noi nu avem autorizatia si fundatia. Pentru intarzierea constructiei va trebui sa platim inmagazinarea casei la fabrica, de aceea suntem presati de timp si avem nevoie de acte pt incepera constructiei.
Aveti calea contenciosului administrativ, prin care formulati o cerere de chemare in judecata la tribunal, in vederea obligarii Primariei sa va emita actul solicitat. Puteti cere si daune, daca puteti dovedi cele relatate in mesajul dvs.
Autorizatie de constructie
gc
am depus si eu actele la primarie pentru a primi autorizatie de constructie a unei case si nu am primit-o deoarece drumul de acces la parcela mea este privat ... (vezi toată discuția)