avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu de munca, drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu de munca, drepturi salariale

Buna ziua, sunt in proces cu o firma cu care ma judec pe drepturi salariale, am depus probe, si am cerut o expertiza contabila, sa depus raportul de catre expert la care eu nu am avut obiectii, reclamanta a avut. Raspunsul la obiectii a venit de la expert, dar acest (raspuns) al doilea raport nu-mi convine deloc deoarece se bazeaza doar pe preuzumti si declarati nefondate ale reclamantei, intrebările mele:
1. ce fac impotriva acestui (raspuns) nou raport la obiectiile reclamantei?
1. ce mai urmeaza?
2. mai pot aduce si eu obiecti care mi-au scapat in prima faza si nici nu am precizat subiectul, adica am crezut ca se va tine cont in expertiza ca am cateva state de plata nesemnate, mai pot face ceva deoarece eu nu am cerut acest lucru la inceputul expertizei?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2013
ContSters99540, utilizator

Alte discuții în legătură

Speta: instanta a dat mai mult decat s-a cerut? law99 law99 Reclamanta X introduce cere de chemare in judecata impotriva societatii la care lucreaza.In cererea introductiva aparatorul acesteia trece capete de cerere ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila niculinapopa niculinapopa Buna seara, Am primit raportul de expertiza contabila,privind diferentele salariale ,pe ultimii 3 ani,si as dori sa formulez obiectiuni.Va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Convocarea partilor in expertiza judiciara baldo baldo Buna ziua. Trebuie sa fac o expertiza judiciara la un dosar penal. In acest caz s-a mai facut o expertiza, un supliment cerute de politie si 2 rapoarte de ... (vezi toată discuția)