avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul muncii - lipsa in gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul muncii - lipsa in gestiune

buna ziua.as avea o intrebare, functia mea implica gestiune,am avut nevoie de bani, am vandut produsele fara sa inregistrez la casa am trecut pe o foaie ca sa tin evidenta la ce am dat si banii i-am luat eu.la salar am incercat sa achit,sefii mei au aflat, s-au uitat pe camerele video, ma acuza de furt si mi s-a sp ca sa nu mi se desfaca contractul de munca cu litera i si sa nu mai lucrez niciodata, sa semnez acum demisia de la 1 ianuarie 2014 si sa mi se retraga suma la care ei au ajuns la concluzia ca am luat-o adica 1500lei din fondul de gestiune,plus ce am eu evidenta la banii luati inca 900 lei plus daca la inventar ies nereguli sa platesc si acolo.acum intrebarea mea nu este un abuz de putere? eu nu pot face nimic sa ma apar?
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2013
fevronia, utilizator

Alte discuții în legătură

Rog ajutor demisie fara preaviz eastsidaz eastsidaz buna ziua.sunt angajat la un magazin de piese auto,unde mi-am scris demisia mentionand ca doresc lichidare la zi.sefa o zis ca nu ma lasa sa plec fara sa stau ... (vezi toată discuția)
Probleme in gestiune urgent andreidamy andreidamy am lucrat la un magazin alimentar timp de 3 luni. cand am preluat gestiunea s-a facut un inventar dar nu am stiut rezultatul inventarului si nu am semnat nici ... (vezi toată discuția)
Va rog putin ajutor demisie, cim mihai_mol mihai_mol Buna ziua, am si eu nevoie de ajutor din partea Dvs. Am o problema (de fapt nu e problema mea ci a logodnicei mele), ea s-a angajat vara asta la o firma, zice ... (vezi toată discuția)