Buna ziua, am si eu nevoie de ajutor din partea Dvs. Am o problema (de fapt nu e problema mea ci a logodnicei mele), ea s-a angajat vara asta la o firma, zice ca ar fi fost trecuta in contract ca gestionara, salariul urmand sa si-l ia fiecare fata prin dispozitie de plata la data de 30 ale fiecarei luni, parte salariu, parte bonuri de masa.Pana aici tot ok, Bun, in urma cu circa 1 luna a fost la o sedinta sa zic, iar patronul le-a pus niste conditii, iar cui nu ia convenit ia dat afara pe loc.Ei i s-a pus pata si a mai ramas cam doua saptamani, iar pe data de cca 28(ultima zi in care a fost la munca) si-a scris demisia(fara preaviz), a facut dispozitie de plata, a luat banii+contravaloare bonurilor de masa, ceea ce este in jur de 700 ron, si a plecat.Bun, acuma problema e ca au sunat-o colegele ei si i-au zis ca ii incheie contractul cu literea I(ceea ce stiu ca nu mai este valabil, deci au mers la intimidare), ieri au sunat-o iar si au zis ca ii face dosar penal.Mentionez, ca acest lucru nu i s-a adus la cunostinta de catre firma, ci doar de anumite fete care mai lucreaza acolo.Va rog ajutati-ne, ce ar putea sa ii faca, daca ea si-a luat pur si simplu banii ei pe care a muncit, nici macar un ban in plus...o zi placuta
Cel mai recent răspuns:
Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane
21:14, 21 Octombrie 2009