Buna ziua,
Ce sanse sunt pentru urmatoarea situatie:
Conducator auto, a fost prins conducand baut. Teste biologice, rezultat 0,68. Reverificare teste in alt oras, rezultat mai mic 0,64, asta in decurs de cateva luni. La un an de la incident, Procurorul a trimis dosarul la judecator. Termen foarte curand.
Nu s-a intamplat nimic, nu a fost accident, nu exista raniti, nu s-a lovit nicio masina. Persoana in cauza a plecat in urma unei urgente de acasa. Este cetatean UE. Cazier curat, nu are niciun fel de probleme de niciun fel in RO.
Ce sanse sunt pentru a primi doar o amenda penala? daca oamenii legii nu sunt influentati si actioneaza corect.
exista posibilitatea sa fie o sentinta cu suspendare? pentru ca nu sunt raniti, avarii, etc si nu a existat niciun alt incident de acest fel anterior? iar fapta s-a comis in urma unei urgente telefonice? exista circumstante atenuante care s-ar putea lua in calcul?
Alcool la volan
messartim
Buna ziua.Am si eu o problema.Acum 9 luni am condus baut (100m pana acasa)si am cauzat un accident soldat cu pagube materiale(rezolvate imediat),politia a ... (vezi toată discuția)