Buna ziua,
Lucrez la o banca si am facut o greseala cam mare. Am uitat sa procesez un bilet la ordin la timp, acesta fiind scadent in 6 sept. L-am procesat doar in 9, 7 si 8 fiind weekend. Din cate stiu, un bilet la ordin se poate depune si la 2 zile dupa scadenta, dar banii nu au intrat in contul beneficiarului, deoarece emitentul si-a retras banii din cont. Sefii mei mi-au spus ca trebuie sa pun banii de la mine. Ar exista oare o alta solutie, sau doar asta se mai poate face? E o sum imensa si nu as avea cum sa o restitui
Sincer mi se pare o prostie ce v-au sus sefii dvs.Cum ati putea dvs depunerea banilor in contul societatii?si cum ar justifica soc.depunerea banilor?Incercati sa vorbiti cu ambele firme si sa gasiti o rezolvare.Se poate ca firma respectiva sa intre in incidenta de plata.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Bilet la ordin
alex4321
Buna ziua,
Lucrez la o banca si am facut o greseala cam mare. Am uitat sa procesez un bilet la ordin la timp, acesta fiind scadent in 6 sept. L-am procesat ... (vezi toată discuția)
Bo
analici
Buna ziua
Am un bilet la ordin de la un furnizor care are data scadenta 31.01.2012 intrebarea mea este daca mai pot sa il depun la banca pentru ridicarea ... (vezi toată discuția)