avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil

Buna ziua,

Copilul se afla in custodia mea , dar a decis ca vrea sa se mute la tata definitiv.
Ce demersuri pot face ca sa ii fie incredintat lui copilul ?
Tin sa mentionez ca el nu vrea sa faca nici un demers ,dar mie imi este teama , daca se intampla ceva cu copilul cat timp sta la el si este legal in custodia mea , eu sunt direct raspunzatoare .
Va multumesc pentru sfaturi,
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 10:44, 12 Septembrie 2013
o hotarare judecatoreasca sepoate modifica doar prin alta hotarare judectoreasca. prin urmare, trebuie sa promovati un nou proces ( el trebuie sa semneze actiunea) .
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Septembrie 2013
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca - iesirea din tara cu un minor mikota mikota Buna ziua, as dori sa stiu daca am o hotarare judecatoreasca in care am actionat in judecata pe tatal fiului meu minor, pentru stabilirea unei pensii ... (vezi toată discuția)
Conditii iesire din tara cu minor camy29 camy29 daca sunt divortata de sotul meu iar legea mia dat mie copilul pentru ca nu sa prezentat la divort pot iesi cu copilul din tara fara acordul lui? (vezi toată discuția)
Suplinire consimtamant parinte lolo0112 lolo0112 Buna ziua. Pentru obtinerea unei hotarari judecatoresti care sa suplineasca acordul celuilalt parinte pentru iesirea temporara din tara a minorului, pe ... (vezi toată discuția)