avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Factura telefonie neplatita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Factura telefonie neplatita

Imi puteti spune va rog ce pot face cei de la Orange daca am o factura neplatita de la inceputul anului 2007? Am primit o instiintare din partea unei firme de recuperari la inceputul lunii septembrie 2013 ca voi fi actionata in instanta daca nu platesc in termen de 5 zile suma de 638 lei, fara a fi mentionat insa numarul, data sau valoarea facturii restante. Au sanse sa castige in cazul in care voi fi actionata in Instanta?! Mentionez ca nu am primit pana acum nici o instiintare in acest sens...
Cel mai recent răspuns: amik25 , utilizator 22:41, 10 Septembrie 2013
Din pacate, pentru cei care nu-si achita la timp datoriile de acest gen, firmele de recuperari reusesc sa castige in instanta si se priceo foarte bine la recuperari. Daca stiti ca sunteti in neregula luati legatura cu firma de recuperari si incercati o intelegere amiabila pentru plata datoriei.
Nu au sanse de castig, daca intradevar situatia este asa cum o prezentati d-voastra...acest tip de societati de recuperare mizeaza mult si pe -recuperare prin intimidare-...
Cu respect!
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2013
Sorin Farcas, Consilier juridic
Dreptul lor de a va actiona in Instanta este prescris. Nu au nicio sansa in Instanta si ei stiu asta. Trimiteti-i la cules cucuruzul, ce e sezonul. Astfel de firme cumpara pe nimic creante prescrise si cersesc banii de la debitori.
Referitor la faptul ca dreptul lor de a-si recupera creantele a expirat, imi puteti spune va rog exact legea si articolul care prevede prescrierea datoriilor?!
Lamuriri gasiti in acest articol al d-soarei Roxana Neagu - In cat timp se prescriu datoriile !
Cu respect!

www.avocatnet.ro/content/art...

Alte discuții în legătură

Amenintari din partea unei societati de recuperari creante ionutberar ionutberar Buna ziua, Va rog sa imi spuneti si mie daca am avut un abonament la un telefon care acum sa schimbat numele societatii de telefonie si acel abonament a ... (vezi toată discuția)
Firma de executare silita insistenta Livica Livica Am un credit pe care trebuia sa-l platesc pana in 2007. Cand am avut banii ce mai trebuiau platiti am fost la respectiva banca dar mi s-a spus ca nu mai ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante best4ady best4ady am primit o hartie de la o firma de recuperare creante in legatura cu neplata unei facturi mai vechi la Orange. Ce se intampla daca nu o platesc? au dreptul sa ... (vezi toată discuția)