avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Completare pontaj
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Completare pontaj

buna seara.
va rog.... cum se evidentiaza in pontaj, orele prestate in schimb de noapte ? unul dintre salariati are prevazut in contractul individual de munca, spor de noapte.
Cel mai recent răspuns: theoc , utilizator 20:58, 10 Septembrie 2013
Puteti sa folositi o culoare contrastanta peste cele 8 ore lucrate de noapte, iar totalul de ore de noapte sa-l treceti intr-o coloana nefolosita la dreapta paginii de pontaj (de exemplu coloana de invoiri sau maternitate).
Alta varianta - daca este posibil - este sa mai completati un rand pentru acest angajat, sub cel cu orele prestate in cursul lunii, dar pe acest al doilea rand completati doar orele prestate de noapte, bineinteles numai in zilele in care s-a lucrat de noapte. In coloana de total veti trece totalul orelor de noapte.
mii de multumiri ana !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competare pontaj danyyyyy danyyyyy Subiect: pontaj buna ziua , va rog daca se poate cu niste sfaturi am o mare dilema cum se completeaza un pontaj, de exemplu un angajat are lucrat in luna ... (vezi toată discuția)
Evidentiere pontaj 12/24; 12/48 sylvia_dana2002@yahoo.com sylvia_dana2002@yahoo.com Buna ziua, Pentru un lucrator comercial benzinarie cu CIM norma intrega 8h/ zi, program de repartizare timp lucru ture 12/24; 12/48 zi/noapte/inegal 1. cum ... (vezi toată discuția)
Foaie colectiva prezenta(pontaj) -temei legal ContSters86219 ContSters86219 Ce act nomativ specifica obligativitatea tinerii pontajului? (vezi toată discuția)