avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii competare pontaj
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

competare pontaj

Subiect: pontaj

buna ziua , va rog daca se poate cu niste sfaturi am o mare dilema cum se completeaza un pontaj, de exemplu un angajat are lucrat in luna august total ore cu sambata si duminica= 144 ore, lucrate normal= 120 ore, sambata si duminica= 24 si concediu odihna= 5 zile, care este cuprin in total ore lucrate 144 ore, mentionez ca zile are 21, intrebarea mea este cum trec pe pontaj, ex= total ore 144, total ore 100%=24, CO= 5 zile, pe pontaj unde scrie din care se trec zile ex. co=zile, sau nemotinat= zile, sau BO= zile, si la total ore lucrate sunt cuprinse si concediul si sambata si duminica, va rog nu stiu cum sa il completez, multumesc
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 20:26, 15 Septembrie 2009
Va trimit un link pentru o fisa de pontaj: [ link extern ]
Treceti total ore lucrate : 144 din care X ore splimentare platite cu spor de 50%, Y ore platite cu spor de 100%, si aparte orele lucrate noapte.
Apoi aveti ore de intrerupere ...si trceti 40 de ore ...din care CO ( concediu de odihna) 40 de ore ( 5 zile x8 ore).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontaj danyyyyy danyyyyy buna ziua , va rog daca se poate cu niste sfaturi am o mare dilema cum se completeaza un pontaj, de exemplu un angajat are lucrat in luna august total ore cu ... (vezi toată discuția)
Infiintare sc ContSters75393 ContSters75393 As dori sa infiintez o societate comerciala ,dar nu stiu cum sa aranjez programul de lucru ptr angajati.As dori sa fie programul de lucru de 10 zile de lucru a ... (vezi toată discuția)
Zilele de concediu in pontaj PaulaArdelean34 PaulaArdelean34 Buna ziua. Daca am o angajata care lucreaza o zi cu o zi cate 10 ore. Si isi ia concediu de odihna 8 zile. Cum trec in pontaj zilele de concediu? Trec 8 zile ... (vezi toată discuția)