avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbarea numelui dupa sentinta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbarea numelui dupa sentinta

Deci, la nastere tatal meu nu m-a recunoscut dar , la 6 luni, prin cerere in istanta a facut-o, dar mama mea nu a avut finante pentru a schimba numele, lucrul acesta era mentionat in sentinta. cum si cui pot ca sa ma adresez pentru a schimba numele meu de familie? plata pensiei alimentare nu a fost efectuata desi mentionata in sentinta.
Cel mai recent răspuns: Sorin Farcas , Consilier juridic 21:38, 10 Septembrie 2013
Cererea de schimbare a numelui se va depune la serviciul public comunitar de evidenta a persoanelor aflat în subordinea consiliului local al comunei, orasului, municipiului sau al sectorului municipiului Bucuresti, în a carui raza teritoriala îsi are domiciliul solicitantul sau la primaria unitatii administrativ-teritoriale unde domiciliaza.
Cu respect !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume copil dupa casatorie adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, Care este procedura pentru inregistrarea copilului pe numele tatalui dupa casatorie, in cazul in care copilul a fost recunoscut de tata dar a ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume copil lucialuca lucialuca Buna ziua! Un copil a fost recunoscut de tatal biologic la nastere, dar mama a dorit ca baiatul sa poarte numele ei, parintii nefiind la acel moment casatoriti ... (vezi toată discuția)
Sotul a decedat - schimbare nume cornel10 cornel10 sotul a decedat de 4 ani , acum sant singura ,acum vreau sa am numele pe care lam avut cand eram singura fata, ce am de facut , cat ma coasta an lei , ? va ... (vezi toată discuția)