avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare-cumparare

Va rog frumos sa imi spuneti cam cat m-ar costa un contract de vanzare-cumparare pe o casa de 111 mp construita in 2008 care nu are nici o utilitate doar ca e acoperita iar terenul este de 570 mp. Am intrebat pe un notar si a zis ca ma costa in jur de 5000 ron. Si inca ceva eu am probleme la banca si de aceea vreau sa o vand repede sa nu o ia in cazul in care nu o vand pot face donatie daca am un copil fara sa aiba banca acces la ea.
Costurile notariale pot fi evitate , incheind in acest sens o promisiune de vanzare cumparare , in forma consensuala , una din parti neindeplinind culpabil obligatia,cealalta adresandu se instantei de judecata in vederea pronuntarii unei hotarari judecatoresti (act autentic ) care sa tina loc de contract de vanzare cumparare.

Aveti si aceasta varianta in vedere.
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe notar si impozit la vanzarea-cumpararea unui apartament catalinntn catalinntn Avem o mare problema. Este vorba de un act de vanzare cumparare a unui apartament, intre mama si fica. Pretul apartamentului, in acte, dorim sa fie de ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumpare teren cisti cisti am si eu o problema: poate fi vandut un teren prin contract de vanzare cumparare cu dare de data certa la un avocat? dar vanzatorul daca detine terenul in baza ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare-cumparare gianinafiliuta@yahoo.com gianinafiliuta@yahoo.com Ce valoare are in instanta un antecontract de vanzare -cumparare a unei case?Precizez ca nu au fost respectate obligatiile specificate in acest antecontract de ... (vezi toată discuția)