avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Plata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Plata

Buna ziua,
pentru pensia de invaliditate,medicul expert a emis decizia medicala cu revizuire la un an,am optat pentru inceperea activitatii si incheierea pensiei.As dori sa stiu care este ultima luna cand mai pot lua pensia(ex.decizia termen revizuire 10 ale lunii sept inceperea lucrului 1 luna oct).Medicul expert inca nu a emis decizia de incetare a pensiei. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:09, 15 Septembrie 2013
In mod normal incepand cu data emiterii deciziei medicale de incetare a invaliditatii, semnata de catre medicul expert din comisia medicala, nu veti mai primi respectiva pensie de invaliditate.
Mai poate fi o conditie legata de data incetarii invaliditatii, inainte sau dupa 15 ale lunii, adica decizie semnata inainte de 15 (respectiv incepand cu 10 septembrie), sa nu mai primiti pensie deloc, pentru luna septembrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depensionare nicoleta_stan nicoleta_stan As dori sa stiu daca ma puteti lamuri. Mama mea de 53 ani a fost chemata la comisia de expertiza apensiilor, are 24 ani vechime, si i s-a stabilit in urma ... (vezi toată discuția)
Pensie anetaaneta anetaaneta Am miopie forte peste - 23 pensionata gr 2 cu complicatiile acestei boli, recent am facut o interventie pentru cataracta si a fost schimbat cristalinul si port ... (vezi toată discuția)
Contestatie sau proces contra cjpas Tavya Tavya Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu sfat si informatii in urmatorul caz. [b]Mama mea, varsta 51 ani, 29 ani vechime in munca[/b], mama a 3 copii, a primit ... (vezi toată discuția)