avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Arhiva societati desfiintate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Arhiva societati desfiintate

buna ziua!
cum as putea sa aflu unde se gaseste in momentul acesta arhiva Combinatului Chimic SOLVENTUL Timisoara?
este o societate desfiintata, dart am nevoie de adeverinte ptr dosarul de pensionare.
multumesc ptr orice relatie.
Cel mai recent răspuns: anaduzsardi , utilizator 14:04, 11 Septembrie 2013
Intrebati la Directia Judeteana Timis a Arhivelor Nationale:
Timişoara, str. Andrei Mocioni nr. 8,cod 300038, jud. Timiş
Telefon: 0256/402371
E-mail: timis.an@mai.gov.ro

multumesc mult pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate obtine o adeverinta din care sa rezulte perioada lucrata la combinatul petrochimic solventul timisoara? Child2Lead Child2Lead Buna ziua, cum se poate obtine o adeverinta din care sa rezulte perioada lucrata la Combinatul Petrochimic Solventul Timisoara? Unde se afla arhiva societatii? ... (vezi toată discuția)
Arhiva electromotor Corina s Corina s Unde s a mutat arhiva Electromotor in Timisoara?? Am nevoie ptr.dosarul de pensie de o adeverinta cu grupa de pensie !! Multumesc (vezi toată discuția)
Bună ziua...o întrebare am vă rog dacă îmi puteți spune ... Maria Popescu pescar.ro Maria Popescu pescar.ro Bună ziua...o întrebare am vă rog dacă îmi puteți spune unde găsesc arhiva fabricii de țigarete Timișoara. Vă mulțumesc anticipat (vezi toată discuția)