avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Spor aplicat corect?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Spor aplicat corect?

Buna ziua am fost condamnat pe fond la 1 an si 6 luni cu executare la care sa fost aplicat aplicat un spor de un an
INtrebare este urmatoarea a fost aplicat corect?
Secţia I Penală, astfel cum au fost descontopite anterior, în pedeapsa cea mai grea, aceea de 1 an şi 6 luni închisoare, la care adaugă sporul de 1 an închisoare aplicat prin s.p. nr. 501/04.05.2011 a Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti, urmând ca inculpatul să execute, în final, pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare.
Insa cu cateva luni in urma acelasi spor fusese contopit de o alta instanta si sa dispus alt spor al;tfel(decizie definitiva)
''Descontopeste pedeapsele de 2 ani inchisoare prin sentinta penala nr 501/04/2011..... ..... ....
Pedepsa de 1 ani inchisoare
Sporul de un an inchisoare din aeiasis nentinta
,.........
.........
In baza art 33 mlit 1-34 lit cb CP contopeste pedepsele astfel repuse in individualitata lor..cu pedepsele aplicat e..si aplica inculpatului pedepsa cea mai grea de 1n inchisoare sporita cu 2 ani...
Aceasta decizie a ramas definitiva cu mult inainte de termenul instantei de fond care m-a condm,nat la 1 an si 6 luni si mi-au aplicat acest spor




Cel mai recent răspuns: luciano55 , utilizator 11:39, 12 Septembrie 2013
nimeni? maine am recursul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contopire sentinte - instanta a procedat corect? lucian55 lucian55 Buna ziua am si eu o problema urgenta! Am avut un numjar de condamnari cu suspendare respectiv sub supraveghere din 2010 pana in 2012 momentan mi-a mai ajuns ... (vezi toată discuția)
Scoala soferi/obtinere permis, cu condamnare la oug alexandra31 alexandra31 Buna ziua am si eu o intrebare, logodnicul meu a fost condamnat pentru conducere fara permis la o pedeapsa cu suspendare sub supraveghere, cunoastem faptul ca ... (vezi toată discuția)
Contopire amenda administrativa,inchisoare animacikaa animacikaa in urma contopirii pedepselor (5 pedepse cu inchisoare cu suspendare) cu un spor de 1 an 6 luni am un rezultat de 3 ani 6 luni. daca la ultimul dosar reusesc ... (vezi toată discuția)