avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incadrare in grad de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incadrare in grad de handicap

Va rog, sa ma lamuriti si pe mine, daca acest subiect va este cunoscut; o persoana de 46 de ani care sufera de tumora maligna a sanului, operata in iunie 2013 (quadranectomie supero-interna si limfadenectmie axilara):
1) Poate beneficia de incadrare intr-un anumit grad de handicap ?
2) Ce fel de handicap?
3) La cine trebuie sa se adreseze, sau ce pasi trebuie sa parcurga?
Cu multumiri anticipate...
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 22:54, 11 Septembrie 2013
Adresati-va comisiei de expertiza medicala persoane cu handicap din localitatea dvs
- vă puteți adresa medicului de familie al respectivei persoane, este cel în măsură a vă lămuri (cu excepția unor medici binevoitori de pe acest forum).Dacă va face obiectul încadrării în vreun grad, va primi Bilet de trimitere către Comisia medicală județeană/sectorială.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap Mathushalem Mathushalem Va rog sa ma lamuriti, in masura in care acest subiect va este cunoscut, daca o persoana de 26 de ani care sufera de cancer al sanului, operat prima oara in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie handicap mariana47carmen mariana47carmen In anul 2008 am fost diagnosticata cu cancer de col uterin si am fost operata.In urma interventiei chirurgicale au fost descoperite doua tumori maligne,una de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru un copil cu handicap din nastere tina_gemeni tina_gemeni Buna ziua Am un baiat cu handicap gr.II, handicap dobindit din nastere. A fost operat la 6 saptamini de un rinichi polichistic, tumora inghinala (am lucrat in ... (vezi toată discuția)