avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sanse de acuzare nedreapta viol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sanse de acuzare nedreapta viol

Ce sanse sunt de-a baga pe cineva in puscarie pt. un viol inchipui?

Gen fata merge la baiat, apoi urla ca vrea afara, suna ca disperata la vecini ,etc... sau urla nu mai poate la el in camera ....

etc...

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:21, 12 Septembrie 2013
Poate sa va acuze pt tentativa. Dar eu cred ca ar dori o "mediere" pt a nu mai depune plangere, daca adevarul e de partea dvs.
Mda...insa cum nu ma da banii din casa...
Cred fa ar fi greu de dovedit infractiunea daca nu exista.
Cel multbar fi vorba de o tentativa de viol.
Se poate afla adevarul insa poate fi complicata situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de tentativa de omor calificat nevinovat burnei bebe burnei bebe in urma cu un an am avut o cearta cu un grup de tigani care s-au napustit asupra masinii mele cu bate si bolovani la care eu nu i-am bagat in seama dar au ... (vezi toată discuția)
Presupus viol laur1979 laur1979 un caz de posibil viol dar probe biologice si martori nu sant nici confirmare de la medicul ginecolog ca ar fii fost ceva urme ffoarte mici nimic ... (vezi toată discuția)
Condamnat pt. viol la 5 ani si 10 luni, pe baza unor minciuni vasile14 vasile14 Am un baiat de 19 ani care pe 6-XI-2014, a fost condamnat pentru viol in grup la 5 ani si 10 luni, de Judecatoria Roman. Impotriva sentintei s-a facut Apel. Pe ... (vezi toată discuția)