avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Legea Circulatie dezbatere publica - cum putem ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Legea Circulatie dezbatere publica - cum putem participa ?

Buna ziua.

Nu cunosc ce presupune dezbatere publica in privinta unei lege sau OG.

Poate cineva sa ma lumureasca ?

Si cum putem influenta o LEGE in periada aceasta ?

PROPUNEREA MEA AR FI: anularea tuturor sancțiunilor bănești (amenzi) și impunerea unui singur sistem de pedepsire simplu si eficient:

- suspendarea sau anularea permisului de conducere in funcție de fapta începând de la minim 7 zile.

Aceasta propunere ejavascript:void(0);ste buna deoarece nu mai face atingere la un BUN al populației - venitul acestora si are efect direct acolo unde il doare pe sofer.

Amenzile sunt UN ABUZ legalizat.
Ultima modificare: Joi, 12 Septembrie 2013
icoman, utilizator
Cel mai recent răspuns: icoman , utilizator 13:48, 14 Octombrie 2013
Aveti la urmatoarea adresa textul propunerii legislative si procedura in care va puteti spune punctul de vedere [ link extern ]
Daca acesta era raspunsul:

Propunerile, sugestiile si opiniile persoanelor interesate cu privire la acest proiect de act normativ sunt asteptate pe adresa de e-mail legislatie@mai.gov.ro, în termen de 10 de zile.

Am trimis deja email acestor fanfaroni care ne îngrădesc libertățile !
De unde stim noi ca Politicienii se uita pe aceste E-mail-uri ??
Ba si mai mult le si baga in seama ..
Ba si mai mult le i-a si in consideratie in aplicarea normelor ......

????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa aflu care sunt utilizatorii de forum ? Pilu Pilu Bună seara. As ruga daca poate cineva sa-mi spuna daca pot afla care sunt utilizatorii de Forum din Tg. Mures. Multumesc. Sau dupa ce criterii as putea sa ... (vezi toată discuția)
Proces verbal comunicat prin mail, nu prin poștă, și permisul suspendat fără înștiințare. cum îmi pot recupera permisul și cum pot plăti jumătate din amendă, cum aș fi avut dreptul ? Andreiysu Andreiysu Buna ziua. Am rugamintea sa ma ajuta-ti si sa ma indrumati in urmatoarea problema. Pe data de 15.08 primesc acasa o hartie de la politia rutiera harghita sa ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinietă: eu nu mai locuiesc la adresa din buletin în urma vânzării, deci nu am primit pv. credeți că am vreo șansă la contestație? Yhvh4ever Yhvh4ever Va rog, un sfat. Asrazi 18.05.2018 am primit un mail de la circa financiară sector 3 cum ca figurez cu o amenda către CNAIR, conform unui proces verbal nr x ... (vezi toată discuția)