avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dovada de utilizator
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dovada de utilizator

Buna ziua! Fiica mea are o masina pe care o folosesc eu; notarul poate sa-mi elibereze o procura pe baza careia sa fac RCA-ul pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: Eduard Ciprian Slai , 12:23, 12 Septembrie 2013
nu. nu exista nici o alta metoda de a plati dvs. asigurarea, in afara de a deveni proprietara autovehiculului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat alexutzu1234 alexutzu1234 buna ziua am o intrebare in legatura cu o masina.Tata a decedat si a ramas o masina pe numele lui si problema ii ca imi expira RCA pot sa fac RCA si pe alt ... (vezi toată discuția)
Pot face o asig. rca doar pentru o luna? aprilie1 aprilie1 Masina,un Logan este inscrisa pe firma. Eu ca salariat am acordul de a o cumpara de la ei,dar deocamdata nu pot face actele de vanzare-cumparare. Problema ... (vezi toată discuția)
Rca pe alt nume StifflerSamm StifflerSamm Buna ziua!in urma cu un an,am facut un rca la o masina proaspăt înmatriculată in țară, si am dat 650 ron pt 6luni.la urmatoatea asigurare(sept) am ... (vezi toată discuția)