Am absolvit fac.Spiru Haret in anul 2009 si nici pana la ora actuala nu mi s-a eliberat diploma de liceenta.Nu sunt singura in aceasta situatie ,cred ca de fapt toti cei care au terminat aceasta fac. au aceeasi problema,numai ca eu nu stiu cum anume sa procedez.Am inteles ca multiau dat fac. siMinisterul ed in judecata .Intrebarile mele ar fii:
1)Cati bani ar costa o astfel de procedura?
2)Daca eu sunt din Arges as putea sa intentez proces la mine in judet,sau trebuie sa merg la Bucuresti?
3)As putea sa cer daune pentru anii in care am invatat si am platit la taxe?
Situatiai ca ale dvs s-au rezolvat numai prin instanta si nici atunci in toate cazurile.
Va trebui sa dati in judecata Univ Spiru Haret care - la randul ei - va chema in garantie Min Educatiei.
Un astfel de dosar se introduce la instanta de contencios ad-tiv. Cat despre costuri, veti achita o taxa de timbru care nu este una mare si onorariu de avocat, onorariu care difera in functie de experienta avocatului, vechime etc.
Luati legatura cu un avocat - pe de acest site - sau recomandat.
Conteaza mult daca ati urmat cursurile la o facultate si forma de frecventa acreditate sau neacreditate. De acest lucru depinde in primul rand rezultatul unui proces. In rest, sunt niste case de avocatura care fac astfel de procese pe banda rulanta, de obicei se asociaza mai multi pagubiti intr-un singur proces si impart costurile avocatului.
Am o ruda de a facut la fel facultatea la spiru haret la o facultate acreditata a dat examenul de licenta in 2010 si de atunci nu si-a mai primit diploma de absolventa.
Trebuie si ea sa deschida proces pentru as primi diploma avand in vedere ca a urmat o forma de invatamant acreditata?
A sunat de numeroase ori atat la spiru haret si i s-a spus ca nu li s-au dat modele sau stu eu cum se numesc pentru diplome dar si la ministerul educatiei unde i s-a spus ca este o problema cu aceasta universitate si nu se stie cand se va rezolva