avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Colaborare cu persoane fizice neautorizate - servicii ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Colaborare cu persoane fizice neautorizate - servicii insotire persoane

Buna ziua,
Sunt PFA, doresc sa ofer servicii de insotire persoane prin colaborare cu persoane fizice neautorizate, ocazional. Care ar fi procedura corecta pentru plata prestatiei colaboratorului, avand in vedere ca eu voi incasa de la beneficiar
multumesc ?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 18:13, 12 Septembrie 2013
Puteti incheia contracte de prestari servicii(activitatile neavand caracter permanent).

Cititi aceste topicuri :
www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colaborare/prestare servicii persoana fizica andrugrasu andrugrasu Buna ziua. Sunt in cautarea unor raspunsuri pentru urmatoarea situatie. Recent am absolvit un curs de responsabil de mediu si am fost abordat de o firma ... (vezi toată discuția)
Colaborare intreprindere individuala cu o persoana fizica kremat kremat Buna ziua! Detin o intreprindere individuala care desfasoara activitati fotografice. Vreau sa colaborez cu un videograf (persoana fizica neautorizata). ... (vezi toată discuția)
Contract colaboare sau de munca bumbulutcristina bumbulutcristina sunt angajata 8 ore cu contract individual de munca la o societate , dar doresc sa ma angajez si la alta societate 1-2 ore cu contract de colaboare. Se poate ... (vezi toată discuția)