avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma de amanet, ce fel de avize sunt necesare ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma de amanet, ce fel de avize sunt necesare functionarii?

Buna ziua. Doresc sa stiu si eu ce fel de avize si autorizatii(altele decat cele necesare infiintarii oricarei firme) sunt necesare pentru a-si desfasura activitatea o firma de amanet? Ma refer in special la cele necesare de la Banca Nationala. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 23:23, 12 Septembrie 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare unitate protejata ContSters22096 ContSters22096 care sunt beneficiile (dpdv al impozitelor/taxelor) daca autorizez o firma ca unitate protejata? as ruga raspuns concret cu eventuale trimiteri la norme legale ... (vezi toată discuția)
Activitatea de intermediere traduceri - se poate si pfa? Raluca_isa Raluca_isa Buna ziua, Am citit in mare toate subiectele (vacanta, plictiseala :D - dar unele chiar mi-au fost de folos!) si nu am vazut ceva legat de acest aspect (imi ... (vezi toată discuția)
Amanet marinar marinar Ce implica deschiderea unui amanet, avize, autorizatii, cerinte speciale, etc? (vezi toată discuția)