avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii ANAF pentru II cod caen 0113 - FEN masura ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii ANAF pentru II cod caen 0113 - FEN masura 112

Buna ziua, in aprilie am infintat o II pentru a putea beneficia de fonduri pe masura 112, dupa infiintare am depus declaratia 220 cu venit estimat pe 2013 - 1000 lei apoi au introdus declaratia 221 cu norma de venit pe care am depus-o si eu. Nelamurirea mea este de fapt eu platesc impozit de 2 ori pentru acelasi lucru?

Alte discuții în legătură

Completare declaratia 220 pfa ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa ma indrumati si pe mine in completarea Declaratiei 220 PFA. Mentionez ca voi obtine venituri din profesii libere ( expert ) ... (vezi toată discuția)
Declaratii,contracte pfa & semnatura electronica Ankora Ankora 1.Ce declaratie se depune si unde in termen de 15 zile de la infiintarea PFA-neplatitor TVA, CAEN 7311, iar apoi care sunt cele obligatorii, unde se depun si ... (vezi toată discuția)
Declaratii 220 si 200 pfa acatanas acatanas In februarie 2012 am infiintat PFA, am depus declaratia estimativa 220 cu un venit net 500 lei. In anul 2012 am realizat un venit net de 6000 lei. In 25 mai ... (vezi toată discuția)